Silinen Üye 776553
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
telefonum samsung mobil tvlerden tam adını bilmiyorum..benim sorunum şu sık mesajlaşan biriyim...telefonuma dün gelen mesajlar bugün tekrar gelio bugün atılan mesajlar yarın aynı saatte tekrar gelioyor..bazende bir gün içinde atılan mesajların hepsi birden tekrar gelio..nasıl çözebilirim
Kolay gelsin.
Samsung 5230 Montem var, birden bire kendi kendine tuş kilidi, donma yapmaya başladı.
Mesela, mesaj yazıyorum ya da menüde geziniyorum pat die tuş kilidi oluyor tuş butonuna basıyorum kendine gelmiyor. ancak açılıyor tuş kilidi.
Bana yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.
0 ın altındakı soğuklukta bu tarz donmalar olabilir cihazını kılıf ile kullanınız
Tekrar Mrb.
Benim Samsung C3510 Cep Te.im Vardı.Alalı Yaklasık Bir Sene Olmstu.Yeni Çıkan Sürümlerinde SMS Yazarken Harfleri El İle Yazınca Harfleri Algılıyor.Bu Özelliği Arkadasımın Telefonundan Görmüştüm.Bu Özelliği Telefonuma Ekletmek İçin Samsung Yetkili Servisini Aradım Ve Böyle Bir Özelliğin C3510 da Olmadıgını Söylediler Ve Yazılımı Yenileyemeyeceklerini söyledler.Samsung Yetkili Servisi Yanlıs Mı Anladı Veya Doru Mu Söylüyor.
Bilgi Verirseniz Sevinirim.İyi Aksamlar..
sayın bilir kişi bir önceki sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ederim. çok özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum GT B7722 telefona nasıl flash player yükleyebilirim. bir kaç kez denedim dosya türü desteklenmiyor diyor. şu olayı size zahmet biraz ayrıntılı olarak yazarsanız çok sevinicem. şimdiden çok teşekkür ederim.
Hocam samsungfunclub için verdiğiniz adreste bir bakınız mail adresi var mı Allah aşkına?
Ben de destek kısmına tıklamayı bildiğimi düşünmekteyim
Firmware için kime mail atacağımı açık bir şekilde mail adresini yazar mısınız?
bnimde sorunumvar :S bnim samsung star wifim var 5233 bunda BGM,BT Messenger varmı ve yoksa nasıl yapabilirim lütfen msjla cevap verirseniz sevinirim bide sürekli kendikendi ne kapanıyor
normal oda sıcaklığı normal kullanıyorum birden bire yapmaya başladı FW attım gene olmadı. halen sorun deva mediyor.
otomatik kendi kendine tuş kilidi yapıyor açıoyrum aşmıyor donuyo tekrar kendine geliyor garippp..
tekrardan teşekür ederim.
verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.bakalım birde öyle deneyelim.... çok sağol.........
Bende Corby WiFi var (GT-S3653W). Telefonumu Ağustos 2010'da hediye olarak aldım garanti belgesi falan hepsi yanımda. Ekranın sol üst köşesinden hafif hafif toz aldığını farkettim. Bu garanti kapsamına girer mi? Kayseri'deki Samsung Yetkili Bayiilerine mi götürmeliyim? Yoksa aldığım yere mi?
Şimdiden Teşekkürler !
merhaba benimde bir sorum olacaktı samsung corby proda kurduğum oyun yada programları ana menüye taşıyabilirmiyim?? nasıl yaparım?? lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?