hikmet366
Üye
-
Konu Sahibi
-
Döndün mü?S7'lerin Türkiye modellerine yüklenmiyor. Sebebi aynı paket ismine sahip yapmaları. Bütün Samsung servislerini durdurup restart atar atmaz anında apk yüklenirse yüklenir ama gerek yok bence.
Döndün mü?
Tüm programları apk olarak indiririm güncelledim nasıl olmuş
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asıl sorun ne biliyormusun hicbir şekilde optimasyon sorunu yok tak tak açılio hata yok bixby bazen hata veriyor kaldırdım ve pil surem çok iyiHoş gözüküyor. Benim arayüz zaten buna %98 benziyor o yüzden yüklememe gerek yok sanırım
Ve dönmedim.
Asıl sorun ne biliyormusun hicbir şekilde optimasyon sorunu yok tak tak açılio hata yok bixby bazen hata veriyor kaldırdım ve pil surem çok iyi
Klavye iyi olmadı 7.0 da s6 da hızlı hızlı mesaj yazıyorsun sonra silme tuşunu aniden bir bastığın zaman takılıyor silmiyor 1 saniye gecikiyorAndroid 7'de zaten hepten mükemmel oldu. S6 launcher nasıldı bilmiyorum ama benim bununla aynı zaten sorunu falan da yok. Sadece arama kutucuğu daha büyük bende.
7.0 android sürümü ise dene belki çalışırA5 lerdede oluyormu bu arayüz
Klavye iyi olmadı 7.0 da s6 da hızlı hızlı mesaj yazıyorsun sonra silme tuşunu aniden bir bastığın zaman takılıyor silmiyor 1 saniye gecikiyor
A5 lerdede oluyormu bu arayüz
Samsung klavye güzel ben beğeniyorum tam istediğim gibi ben orjinali neyse öyle olmasını isterim ekstra bir program kurmak istemiyorumBen zaten 1-2 senedir SwiftKey kullanıyorum. S6'yı ilk aldığımda klavye tahminleri mükemmeldi. Sonra kötüleşti şuan berbat o yüzden ona bakmıyorum hiç
Android 7 işletim sistemi varsa yüklenir sanırım.
Çalışmaz kardeş 7.0 aşağısıYok gelmedi 7.0 mayısı bekliyoz tarih olarak
Anladım kardeş beklicez 7.0 nougat bakalım ne getircek bizeÇalışmaz kardeş 7.0 aşağısı
Samsung klavye güzel ben beğeniyorum tam istediğim gibi ben orjinali neyse öyle olmasını isterim ekstra bir program kurmak istemiyorum
Şu galaxy s8 Aod denermisin bende AOD desteği olmadığı için deneyemiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben s6 kuruyorum ama AOD desteği olmadığından dolayı çalışmıyor neyse şarjim bitiyor görüşürüz.Hiç biri yüklenmiyor TR yazılımı olanlara hatta bir çok ülke de yükleyemiyor. Bazı ülkelerde paket adı hatası vermeden yüklenmiş.
Döndün mü?
Döndün mü?
Hikmet arkadas mümkünse sadece ikin apk,sini eklermisin? yüklemek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?