samsung için flash player?

Sponsorlu Bağlantılar

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
samsung için flash player?
arkadaslar samsung 5603 kullanıyorum fakat nette video seyredemiyorum samsung için mobile flash player ypk mu?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612 ve nemoseert

goldrancer1

Üye
malesef o kadar aradım boşa almış gibi hissediyom telefonu video izleyemeyeceksem nette:D

canizci

Üye

Saçmalık Sen teli İnt video izlemek içinmi alıyosun.Hem Bu telde int youtubeda video izleyen birini gördüm ben .Sizde bi sorun var demekki hatta youtubeda videosu bile var.

goldrancer1

Üye
bu videoyu daha önce izlemiştim acab benimkide böyle olurmu:D benimkide aynı tel ama bişey açtığı yok bi el atıversin pls uzmanları bu işin:D

Erkokao

Üye
o senin yüklediğin video israil sürümü. dikkatli bak yazılara.. o telefonun menüsü öylemi?.. kesin flash yüklenmiyodur ha boşuna aldık direk elden çıkarmak lazım

canizci

Üye
Erkokao bana satarmısın kardeşim.Satmayı düşünüyosan ciddi şekilde bak ben alıcam bu telden.Cvp bekilyorum...

goldrancer1

Üye
1 ay sonra al çok düşecek bu telefonlar kampanyalarla elden çıkarıyorlar satış rekoru kırdı bazı sitelerde:D

asrep

Üye
teşekkürler

nehalem28

Üye
bu telefona flashplayer yok arkadaşlar ama isterseniz opera mini sayesinde youtube dan video seyredebilirsiniz

yolacin

Üye
java destekli cep telefonları için flah player i buradan indirim kurabilirsiniz.
Ben yi açamıyordum flash hatası veriyordu programı yükleyince sorun çözüldü.
Face de ve youtobe de denemedim ama işe yarayacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ßygratis

akifdp042

Üye
arkadaslar bende samsung i550w kullanıyorum lütfen bu telefon için nettten video izleme programı bulan varsa lütfen ama lütfen linkş koyabilirmi lütfenn bekliyorum arkadaslar

cerbe22

Üye
Sagolasın tesekkurler

crronaldo77

Üye
Telden programsız video izlemeyi örnekle anlatıyorum:
Ayarlar ->Uygulama Ayarları->Medya Oynatıcı->VOD Ayarları->İnternet Bağlantısını Seçiyoruz.
Soınra cepten m.youtube.com'a girip videoları izleyebiliriz.

hexagoon

Üye
arkadaşlar waveII de ve diğer telefonlarda bile yok flash player normal internet kısmından girersen izleyemezsin kendi sayfası olan you tube ve facebook kısımlarına girilidiğinde izleyebiliyorsunuz

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
arkadaşlar waveII de ve diğer telefonlarda bile yok flash player normal internet kısmından girersen izleyemezsin kendi sayfası olan you tube ve facebook kısımlarına girilidiğinde izleyebiliyorsunuz

Aynen haklısın. m.youtube falan girersen o sayfalar zaten mobil telefonlar için hazırlanmıştır onlarda videoyu izlersin ancak normal sitelere yani mobil uygulaması olmayan sitelerde izleyemezsin.

wargit

Üye
Tsk

Takipçi Satın Al

Üst Alt