root da çıkmıyor he way be kullanama klavuzunda yazıyor bide adamlar kullanıcı için herşeyi düşünmüş yaw
ama birçok arkadaşım var rootlu cihazı garantiye veren ama garantiden çıkmamış. official rom atıp veriyorlarmış.Arkadaslar merhaba,
Dun bir Galaxy S-3 aldim.
Aslen Nokia`ciyim. Dolayisiyla yabanci geldi telefon.
Sormak istedigim;
1. Bu telefonda profil olusturabiliyor muyuz? Yani Nokia`daki gibi: Genel, Toplanti, Bip vb. gibi profiller. Olusturabiliyorsak nasil?
2. Bazi uygulamalari actiktan sonra menu kisminda cikis secenegi yok. Geri git tusuyla cikinca da uygulamalar arka planda calismaya devam ediyor sanirim. Orta tusa basik tutunca girdigim uygulamalar orada duruyor. Ve altta hepsini kapat secenegi var. Ben hepsini kapatmak istemiyorum. Istediklerimi nasil kapatirim? Daha da guzeli uygulamadan ilk cikmak istedigimde, menude cikis secenegi yokken nasil cikabilirim?
Tesekkurler.
1. Hiç ihtiyaç duymadığım bir özellik
2. Menü tuşuna basılı tuttuğunuzda liste çıkıyor ondan istediğinizi sağa sola kaydırarak kapatabilirsiniz.
Volume control kullanabilirsin 1. içinTesekkurler.
Ustteki seceneklerden kolayca sessiz-titresimsiz, sadece titresim, genel arasinda secim yapilabiliyor ama yetersiz kaliyor benim icin. Benim telefon 24 saat acik. Gece gelen bir aramada ziplayarak uyanmamak icin boyle secenekler arasinda dusuk ses olan bir profil iyi oluyor.
Bir de imzan harika olmus. Boyle bir seyi nereden olusturabiliriz acaba? Sakincasi yoksa paylasabilir misin?
Volume control kullanabilirsin 1. için
İmzamı photoshoptan yapıyorum.

yazmıyor dedimama birçok arkadaşım var rootlu cihazı garantiye veren ama garantiden çıkmamış. official rom atıp veriyorlarmış.
hmm donanımsal sorun olmadıqı sürece servise o telefon gitmez bide 
ben çok geri kalmıssım yaw cs6 çıkmış haberm yokTesekkurler. Bende photoshop cs6 var ama kullanamadiktan sonra neye yarar desene![]()
ben çok geri kalmıssım yaw cs6 çıkmış haberm yok

bnde bugun kurdum baya güzel ozellik gelmiş sırf bunları kullanmak için picassa kullanıyordum artık gerek kalmadıBenim haberim var, bilgisayarima kurulu da ne oluyor sanki![]()
rkadaşlar bir de androidler de telefonun alarm saati tel kapalıyken çalmıyormuş bu hiç iyi olmamış bunun için bir program varsa ekleyin şimdiden teşekkürler
Selamlar arkadaşlar, hayırlı günler herkese.
S3 için sesli yönlendirmeli ücretsiz navigosyon sistemine ihtiyacım var.
s3 ün kendi içinde navigasyon var goole uzantılı ama sesli değil, yada ben ayarlayamadım.
yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler
antalyadan selamlar
rkadaşlar bir de androidler de telefonun alarm saati tel kapalıyken çalmıyormuş bu hiç iyi olmamış bunun için bir program varsa ekleyin şimdiden teşekkürler

benim bir sorunum var.ilk aldığımda en alttaki menü ve geri tuşlarının ışıkları yanıyordu.güncellemeden sonra ışıklar artık yanmıyor.nerede bir problem vardır acaba beni aydınlatırmısınız?