Samsung i9300 Galaxy S 3

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
root da çıkmıyor he way be kullanama klavuzunda yazıyor bide adamlar kullanıcı için herşeyi düşünmüş yaw

TheMadness

TheMadness

Üye
root da çıkmıyor he way be kullanama klavuzunda yazıyor bide adamlar kullanıcı için herşeyi düşünmüş yaw

yazmıyor dedim :D ama birçok arkadaşım var rootlu cihazı garantiye veren ama garantiden çıkmamış. official rom atıp veriyorlarmış.

PriveT

PriveT

Üye
Arkadaslar merhaba,
Dun bir Galaxy S-3 aldim.
Aslen Nokia`ciyim. Dolayisiyla yabanci geldi telefon.

Sormak istedigim;

1. Bu telefonda profil olusturabiliyor muyuz? Yani Nokia`daki gibi: Genel, Toplanti, Bip vb. gibi profiller. Olusturabiliyorsak nasil?

2. Bazi uygulamalari actiktan sonra menu kisminda cikis secenegi yok. Geri git tusuyla cikinca da uygulamalar arka planda calismaya devam ediyor sanirim. Orta tusa basik tutunca girdigim uygulamalar orada duruyor. Ve altta hepsini kapat secenegi var. Ben hepsini kapatmak istemiyorum. Istediklerimi nasil kapatirim? Daha da guzeli uygulamadan ilk cikmak istedigimde, menude cikis secenegi yokken nasil cikabilirim?

Tesekkurler.

TheMadness

TheMadness

Üye
Arkadaslar merhaba,
Dun bir Galaxy S-3 aldim.
Aslen Nokia`ciyim. Dolayisiyla yabanci geldi telefon.

Sormak istedigim;

1. Bu telefonda profil olusturabiliyor muyuz? Yani Nokia`daki gibi: Genel, Toplanti, Bip vb. gibi profiller. Olusturabiliyorsak nasil?

2. Bazi uygulamalari actiktan sonra menu kisminda cikis secenegi yok. Geri git tusuyla cikinca da uygulamalar arka planda calismaya devam ediyor sanirim. Orta tusa basik tutunca girdigim uygulamalar orada duruyor. Ve altta hepsini kapat secenegi var. Ben hepsini kapatmak istemiyorum. Istediklerimi nasil kapatirim? Daha da guzeli uygulamadan ilk cikmak istedigimde, menude cikis secenegi yokken nasil cikabilirim?

Tesekkurler.

1. Hiç ihtiyaç duymadığım bir özellik
2. Menü tuşuna basılı tuttuğunuzda liste çıkıyor ondan istediğinizi sağa sola kaydırarak kapatabilirsiniz.

PriveT

PriveT

Üye

1. Hiç ihtiyaç duymadığım bir özellik
2. Menü tuşuna basılı tuttuğunuzda liste çıkıyor ondan istediğinizi sağa sola kaydırarak kapatabilirsiniz.

Tesekkurler.
Ustteki seceneklerden kolayca sessiz-titresimsiz, sadece titresim, genel arasinda secim yapilabiliyor ama yetersiz kaliyor benim icin. Benim telefon 24 saat acik. Gece gelen bir aramada ziplayarak uyanmamak icin boyle secenekler arasinda dusuk ses olan bir profil iyi oluyor.

Bir de imzan harika olmus. Boyle bir seyi nereden olusturabiliriz acaba? Sakincasi yoksa paylasabilir misin?

TheMadness

TheMadness

Üye
Tesekkurler.
Ustteki seceneklerden kolayca sessiz-titresimsiz, sadece titresim, genel arasinda secim yapilabiliyor ama yetersiz kaliyor benim icin. Benim telefon 24 saat acik. Gece gelen bir aramada ziplayarak uyanmamak icin boyle secenekler arasinda dusuk ses olan bir profil iyi oluyor.

Bir de imzan harika olmus. Boyle bir seyi nereden olusturabiliriz acaba? Sakincasi yoksa paylasabilir misin?
Volume control kullanabilirsin 1. için

İmzamı photoshoptan yapıyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye

yazmıyor dedim :D ama birçok arkadaşım var rootlu cihazı garantiye veren ama garantiden çıkmamış. official rom atıp veriyorlarmış.

ha pardon ya ben yanlış okumuş :) hmm donanımsal sorun olmadıqı sürece servise o telefon gitmez bide :D

- - - Eklendi - - -

Tesekkurler. Bende photoshop cs6 var ama kullanamadiktan sonra neye yarar desene :(
ben çok geri kalmıssım yaw cs6 çıkmış haberm yok

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Bendede var alalı 1 aya yakın oldu.
Uygulamalarım :
Carhome Ultra
Norton Security
Pusula
Route 66 Maps + Navigation
SpeedView
Noteped
SomNote
Explorer
Oyunlar :
Angry Birds
Angry Birds Rio
Angry Birds seasons
Real Football 2012
Mass Effect İnfiltrator (Böyleydi galiba :D )
Nova 2
Nova 3
Six Guns

SilentOne

SilentOne

Üye
Benim haberim var, bilgisayarima kurulu da ne oluyor sanki :D
bnde bugun kurdum baya güzel ozellik gelmiş sırf bunları kullanmak için picassa kullanıyordum artık gerek kalmadı

MissSevda

Üye
Dün aldim bende samsung galaxy s3ümü hazir almisken kilifini ve dokunmatik kaleminide aldim. Daha öncede 1 ay kardesimin xperia x10 unu kullanmistim o yüzden biraz biliyorum android telefonlari ama uygun program bulamiyorum hep ayni tür sinir oldum.

gcakay

Üye
    Konu Sahibi
rkadaşlar bir de androidler de telefonun alarm saati tel kapalıyken çalmıyormuş bu hiç iyi olmamış bunun için bir program varsa ekleyin şimdiden teşekkürler

TheMadness

TheMadness

Üye
rkadaşlar bir de androidler de telefonun alarm saati tel kapalıyken çalmıyormuş bu hiç iyi olmamış bunun için bir program varsa ekleyin şimdiden teşekkürler

Var ama root istiyor ve şarj yüzdesinin yerine geçiyor. Telefon kapaliyken sarj olurken.

PriveT

PriveT

Üye

Iste bu yuzden Nokia`yi seviyorum :)

Gerci telefonum artik yillardir 7/24 calisiyor :S

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Samsung Galaxy S3 Çakıl Mavisi ile bende buradayım :)

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

Bertan34

Üye
Merhaba,
Galaxy s3 e GTA oyununu nasıl yükleyebilirim? Telefonu yeni aldım ve Google store da bulamadım.

yolcuasog

yolcuasog

Üye
benim bir sorunum var.ilk aldığımda en alttaki menü ve geri tuşlarının ışıkları yanıyordu.güncellemeden sonra ışıklar artık yanmıyor.nerede bir problem vardır acaba beni aydınlatırmısınız?

Türe

Türe

Üye
benim bir sorunum var.ilk aldığımda en alttaki menü ve geri tuşlarının ışıkları yanıyordu.güncellemeden sonra ışıklar artık yanmıyor.nerede bir problem vardır acaba beni aydınlatırmısınız?

ayarlar => ekran => tuş aydınlatmadan seçebilirsin

Üst Alt