Samsung i9001 Galaxy S Plus...MI? HTC EVO 3D ...MU?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
faster18

faster18

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i9001 Galaxy S Plus...MI? HTC EVO 3D ...MU?
ARKADAŞLAR YENİ TELEFON BAKIYORUM 1000 LİRAyı GEÇMİYECEK ŞEKİLDE!!
HTC EVO 3D VE GALAXY S PLUS ARASINDA KALDIM!!!!BEN HTC Yİ DAHA PERFORMANSLI GÖRDÜM!!!!SİZ NE DİYORSUNUZ????

- HTC 1.150 TL = 1.000 TL NİN ALTINA DÜŞER Mİ ACABA ???? AYNI ŞEKİLDE GALAXY S PLUS da ????

Türe

Türe

Üye
Galaxy s plus

harun22

harun22

Üye
s plus ı 950 ye bulursunda evo 3d yi zor bulursun bunu göz önünde bulundurarak S plus bence.

----------Eklendi @ 23:13:53 ---------- Yazıldı @ 23:12:15 ----------

faster18

faster18

Üye
    Konu Sahibi
Htc evo nun ekranı dikine sanki??? Yanılmışta olabilirim.!!

----------Eklendi @ 01:20:38 ---------- Yazıldı @ 01:15:16 ----------

galaxy S Plus 'a yeni çıkan mesela: androit 4.0.3 gibi yazılım yüklenebiliyor mu? Yoksa hep android 3.2 de mi kalıyor?

harun22

harun22

Üye
Geçende ICS gelecek telefon listesi vardı hatırladığım kadarıyla yoktu ama belli olmaz.
htc evo 3d için hiç içaçıcı yorumlar yok ben kullanmadım ama genelde kullananların yorumu öyle.
Galaxy s plus yerine galaxy s te alabilirsin ICS gelecekmiş ona ama performans farkı var baya.
aynı şekilde HTC Incredible S te güzel bir alternatif olur S plusa , htc bu telefonlara ICS geleceğini açıklamıştı diye hatırlıyorum.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Htc evo nun ekranı dikine sanki??? Yanılmışta olabilirim.!!

----------Eklendi @ 01:20:38 ---------- Yazıldı @ 01:15:16 ----------

galaxy S Plus 'a yeni çıkan mesela: androit 4.0.3 gibi yazılım yüklenebiliyor mu? Yoksa hep android 3.2 de mi kalıyor?

Şuan çıkacaklar listesinde yok ama çıkmayacakta denmedi. Ayrıca androidin 3.2 sürünü sadece tabletler için çıktı. S plus sürümü 2.3...
ben olsam evo 3d alırım.

faster18

faster18

Üye
    Konu Sahibi
Geçende ICS gelecek telefon listesi vardı hatırladığım kadarıyla yoktu ama belli olmaz.
htc evo 3d için hiç içaçıcı yorumlar yok ben kullanmadım ama genelde kullananların yorumu öyle.
Galaxy s plus yerine galaxy s te alabilirsin ICS gelecekmiş ona ama performans farkı var baya.
aynı şekilde HTC Incredible S te güzel bir alternatif olur S plusa , htc bu telefonlara ICS geleceğini açıklamıştı diye hatırlıyorum.

Samsung Galaxy S

Galaxy s plus i9001 , Galaxy S i9000 den üstün değil mi?.Neden listeye koymadılar kine:dry:
Samsung Galaxy S ve Galaxy Tab için ICS güncellemesi gelmeyecek

Şuan çıkacaklar listesinde yok ama çıkmayacakta denmedi. Ayrıca androidin 3.2 sürünü sadece tabletler için çıktı. S plus sürümü 2.3...
ben olsam evo 3d alırım.

Pardon kardeş hep karıştırıyorum 2.3 ile 3.2 Yi ....:islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt