samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

ıtıri

Üye
ARKADASLAR KOLAY GELSİN.Irak İçin Oncelikli olarak GARMİN ve NDRİVE olmak uzere herhangi bir Navi programının Haritası lazım.bilen yada duyan varmı? teşekkürler.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ARKADASLAR KOLAY GELSİN.Irak İçin Oncelikli olarak GARMİN ve NDRİVE olmak uzere herhangi bir Navi programının Haritası lazım.bilen yada duyan varmı? teşekkürler.

Sana sözüm vardı araştirdim yazdım sana ama görmedin galiba ben bulamadım sadece ovimapsta iran ve suriye var ırak yok ben bulamadım varsada

İyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Menu ye KS geldi son zamanlarda fakat Rehber vs. dönmüyordu. Onuda başardılar.

Dosya C:\Private\10202be9 altına atılıp telefon restart edilecek.

Tebrikler muveszur a.

Kolay Gelsin

gurban06

Üye
Tebrikler muveszur a.
Kolay Gelsin

sevgili aydink, dosyayı gerekli yere kopyaladım ama çalışmadı. acaba fw ile ilgili bi durum olabilir mi?
(benimki hx-v3-26-speed)
veyahut 10202be9 altındaki başka bi dizine mi kopyalamam gerek?

ilginize teşekkürler..

edit: SORUN ÇÖZÜLDÜ =)

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi

Tebrikler muveszur a.

Kolay Gelsin

paylaşim için size emeği için muveszur'a teşekkürler

iyi forumlar

lk1973

Üye

Tebrikler muveszur a.

Kolay Gelsin

Bunda ana menü de dönüyor mu?
Saygılar...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Saygılar...

Ana menü dönmüyor ancak
Rehber ajanda notdfteri saat dosyayöneticisi bluetut gibi bazı uygulamalarda yataymod kullanılıyor

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Saygılar...
Ana Menu değilde HomeScreen diyelim o dönmez (Menuler zaten Faenil in FW sinde dönüyordu ve KS li idi - Bu ara onu kullanıyorum gayet başarılı.), Homescreen aslında döndürülebiliyor fakat özellikle döndürülmüyor kapatıldı, son derece kötü bir görüntü ve bug lar oluşuyor. Kısaca sı tavsiye edilmiyor.

Kolay Gelsin

ıtıri

Üye
Arkadaslar artık bu menu olaylarında cok yol alındı.Hx,SCX ve diger fw yapıcıların son cıkardıkları fw lerde ANA EKRAN hariç ANA MANU ve tum menu icerikleri ve menular yan donuyor.Mutlaka haberiniz vardır ama paylasayım dedim.İyi gunler.

--------------- Ekleme ---------------

Sana sözüm vardı araştirdim yazdım sana ama görmedin galiba ben bulamadım sadece ovimapsta iran ve suriye var ırak yok ben bulamadım varsada

İyi forumlar

teşekkürler dostum ilgin için.Cok teşekkürler.
Galeride yeni fw attıktan sonra tele bir sürü resim meydana cıktı.İçerisinde programların resimleri falan da var.Yuzlerce.Bunlar neden oldu? nasıl silebiliriz? yada nasıl kapatabiliriz?Yardımcı olabilirmisiniz.
kolay gelsin.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar artık bu menu olaylarında cok yol alındı.Hx,SCX ve diger fw yapıcıların son cıkardıkları fw lerde ANA EKRAN hariç ANA MANU ve tum menu icerikleri ve menular yan donuyor.Mutlaka haberiniz vardır ama paylasayım dedim.İyi gunler.

Galeride yeni fw attıktan sonra tele bir sürü resim meydana cıktı.İçerisinde programların resimleri falan da var.Yuzlerce.Bunlar neden oldu? nasıl silebiliriz? yada nasıl kapatabiliriz?Yardımcı olabilirmisiniz.
kolay gelsin.

Hx fwlerde böyle bir sorun yok xplore ile resimleri gizliye bilirsin ama ugrastırıcı iş

İyi forumlar

lk1973

Üye
Ana Menu değilde HomeScreen diyelim o dönmez (Menuler zaten Faenil in FW sinde dönüyordu ve KS li idi - Bu ara onu kullanıyorum gayet başarılı.), Homescreen aslında döndürülebiliyor fakat özellikle döndürülmüyor kapatıldı, son derece kötü bir görüntü ve bug lar oluşuyor. Kısaca sı tavsiye edilmiyor.

Kolay Gelsin
teşekkürler cevap için. ben de yarın iki fw ide denyeceğim. faenil ve hx v4. görüşlerimi burada paylaşırım.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
HXV4 türkçe daha kullanmadım yükleyip denicem
indirmek istiyenlerburdan

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye

kolay gelsin.
Private da bir txt dosyası var. FW yi yapan arkadaşın herhalde o dosyayı Andy ninkinden almayı unutmuş. Bu dosya resim için bakılmaması gereken klasörleri eklemeye yarıyor, ve galeri o klasörleri resim için taramıyor. Dosya ismini o arkadaştan öğrenirsin bu kadar yardım bile fazla, o FW ye destek verilmiyor burada.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
16mb vivaz için hazırlanmiş rallymaster oyunu

istediginiz yabancı filme türçe altyazı indirebilirsiniz
burdan

ben genelde burdan

firefox'un video indirme eklentisiyle indirip altyazıyıda üstte verdigim linkten alıyorum
film sitesi gayet güncel ve birçok formatta izliyebilirsiniz HD dagil

iyi forumlar

andy'nin sitesinde hazır uygulamarı yüklemek için SymbianROMFlashingTool programında
CONTENTS SMD bölümüne klasördeki İMA dosyasını gösterip yüklemeyi yapabilirsiniz

iyi forumlar

nuriger

nuriger

Üye
symbian^3 nokia N8 ile geliyor

mtokey

mtokey

Üye
benim i8910 da hareket sensörünün kulllanılabildiği bazı ufak programlarda(shotgun,zippo vb.) hareket sensörü çalışmıyor bu neden olabilir?

lk1973

Üye
benim i8910 da hareket sensörünün kulllanılabildiği bazı ufak programlarda(shotgun,zippo vb.) hareket sensörü çalışmıyor bu neden olabilir?
bunların bir kısmı bizim tele uyumsuz programlardır. bazılarıda flashliteın sürümünün eski olması nedeniyle efektif kullanılamamaktadır. son sürüm flashlite ancak widget ekranı kullanmazken kullanılabilir. bu ve benzeri prolar ancak parmak kul. vs deyken kullanılabilir yani.
Saygılar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ilki söyledigin programlar nokia için hazırlanmil aplikasyonlardır ikincisi orjinal firmware kullanıyorsun ben ve birçok arkadas ozel fw kullanıyoruz bu fwler nokia programlarının %80 çalişir üçüncüsü özellikle samsung için oldugu belirtilmemiş tüm sensör ve kamera programları i8910 hd de çalişmaz geliştiriciler hep nokia'yı baz alarak uygulama yazar umarım açıklayıcı olmuştur
iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
HX-V4 u bugün boyunca kullandım. Biraz araştırdım biraz karıştırdım biraz okudum yorumlarım :)

1. F ull bir FW olması nedeniyle açılış RAM i düşük. Faenil inki de 185 le açılıyor (onun ki de F ull). HX-V4 180 le açılıyor (Yüklü programlara göre rakamlar değişebilir)
2. Javası JD1 değil JC1 fakat çakışmaları önlemiş bir şekilde HX-V3 e göre Java farkı o. Faenil inkinde çakışma zaten yoktu.
3. Verdiği ve yüklenmesini istediği 285MB lık Content dosyası tamamen gereksiz bir dosya, çoğu kişiye lazım olmayacak şeylerle dolu. Auto Install ile yüklü olan programlardan OviMaps çok iyi bir Navi değil. TTPod güzel program fakat telefonu çok fazla ısıtıyor. Ben kullanmanızı tavsiye etmem, diğerleri de gereksiz.
4. TrackID Vivaz dan alınmış güzel bir prog, Shazam ın yerini dolduruyor. Ama artık o prog da ayrıca yüklenebiliyor her FW ye. Dolayısıyla HX-V4 deki bulunmaz bir özellik değil.
5. Skin değişmiş, biraz göz boyama telefon çok fazla Nokia telefona benzemiş Stripes ile, daha önce denemiştim temayı. Aynı şekilde Walpaper da yeni değil çok kullanılan bir Walpaper.
6. Web Browser ın Cache ini D: den E: ye almış bu doğru bir yaklaşım, D: deki Cache hem RAM düşmesine hem de bazen Browser ın çökmesine neden oluyordu. Ama yeni bir fikir değil eski CFW lerin bir çoğunda Cache zaten E: de idi. Ara sıra E: yi temizlemek iyi olur.
7. Cube Widget tamamen Homescreen ı kullanılmaz hale getiriyor. Widget larda sorun yaratıyor. Dokunmatik hassasiyeti neredeyse sıfırlıyor. Sakın yüklemeyin, şahsi fikrimdir.
8. Menulere KS ve Rotate geldiği için tekini veya ikisini birden yaptığınızda dokunmatik hassasiyet çok azalıyor. Bazen 2-3 defa basmak gerekebiliyor, özellikle Rotate ile beraber yaptığınızda. Ama bu HX-V4 e özgü bir özellik değil Menusü dönen ve KS li olan FW lerde var.
9. Batarya ömrü bana biraz düşük gibi geldi. Gün sonunu zor getirdim, belki biraz fazla kurcalamamın etkisi de olabilir.
10. Samsung LBS deki gereksiz prog lar bence kaldırılmalıydı. Onları kullanan var mı acaba çok merak ediyorum. Hiçbirşeyi silmedim demek için konulmuş gibi geldi bana. :)
11. Telefon açılışta 95MB C: ile açılıyor. Böyle bir FW için oldukça iyi bir rakam.
12. Transition lar oldukça güzel. Changelog unda belirttiği sensör ayarlarındaki oynama sanırım geçişleri biraz yumuşatmış. Eski hızlı geçişler yerine daha yumuşak geçişler söz konusu.
13. Açılışta çıkan S60 ekranı son derece gereksiz bir şey bence. Çok da önemli değil.
14. Video 24fps, jpegencoder Changelog unda yazdığı gibi JD1 Ru dan değil Vivaz dan alınmış. Video çekimlerde ve fotolarda FW ler arasında artık çok ufak farklar söz konusu. Bence Faenil 1 adım önde.
15. Faenil 4 lü buton iconlarını değiştirerek Browser Header ında yaptığı n2o2 hoşluğu ile özel şeyler yapmıştı. HX-V4 de daha önce görmediğim özel bir şey yok.
16. 3D Task switcher sız ve 3D Shortcuts sız olması bence güzel bir özellik. Her FW bence bu şekilde çıkmalı. RAM harcamaktan başka bir işe yaramıyorlar. Şahsi fikrimdir seven ve kullanan olabilir ona da saygı duyarım.

Sonuç olarak yarın Battery ömrünü bir daha test edeceğim eğer Faenil e göre daha kısa ise Faenil e geri dönüş yapacağım. Zira bence hiçbir yenilik ve üstün özelliği yok.

Kolay Gelsin

mtokey

mtokey

Üye
bunların bir kısmı bizim tele uyumsuz programlardır. bazılarıda flashliteın sürümünün eski olması nedeniyle efektif kullanılamamaktadır. son sürüm flashlite ancak widget ekranı kullanmazken kullanılabilir. bu ve benzeri prolar ancak parmak kul. vs deyken kullanılabilir yani.
Saygılar
ilki söyledigin programlar nokia için hazırlanmil aplikasyonlardır ikincisi orjinal firmware kullanıyorsun ben ve birçok arkadas ozel fw kullanıyoruz bu fwler nokia programlarının %80 çalişir üçüncüsü özellikle samsung için oldugu belirtilmemiş tüm sensör ve kamera programları i8910 hd de çalişmaz geliştiriciler hep nokia'yı baz alarak uygulama yazar umarım açıklayıcı olmuştur
iyi forumlar
anladımmm saoğlun :)

Üst Alt