someonesiradan
Üye
slideunlock görsel tuş kilidi uygulaması
ana ekran resimlerini degistire bilirsiniz dosyada resim ve hazır kalıplar mevcut
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi forumlar
--------------- Ekleme ---------------
bu ve birçok versiyonun denedim. bizim telde herşey iyi güzel ama mesaj yzarken q klavyede ekranı yan çevirdiğinizde bir iki harfe basabilirseniz şanslısınız. Ekranı yan cevirince mesaj yazamıyorum. Sanırım herkse de aynı durum vardır
Slide Unlock linki ölmüş arkadaşlar yeni aldım telefonu i8910 ilk uygulama bunu beğendim bi link verebilirmisiniz nereden indirebilirim ?
forumda var s60v5 ekran uygulamalarına gir 2,20 versiyonu var ama trial istersen 2,10 versiyonu var o fulldür
2,20 sürümünü indirirsenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsiteden şifre alabiliyorsun ama üye olman lazımmm
Alıntı: ahenk göndermiş. >
slideunlock görsel tuş kilidi uygulaması
ana ekran resimlerini degistire bilirsiniz dosyada resim ve hazır kalıplar mevcut
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir maxicep ahenk SlideUnlock107_S605th.rar
iyi forumlar
--------------- Ekleme ---------------
bu ve birçok versiyonun denedim. bizim telde herşey iyi güzel ama mesaj yzarken q klavyede ekranı yan çevirdiğinizde bir iki harfe basabilirseniz şanslısınız. Ekranı yan cevirince mesaj yazamıyorum. Sanırım herkse de aynı durum vardır
Slide Unlock linki ölmüş arkadaşlar yeni aldım telefonu i8910 ilk uygulama bunu beğendim bi link verebilirmisiniz nereden indirebilirim ?
çok özür diliyorum.elimde fransadan alınmış bi i8910 var.orjinal romu üstünde yüklü.sabahtan beri yaklaşık ilk 50 sayfayı okudum.ama türkçe rom bulamadım.aslına bakarsanız rom da bulamadım bütün linkler kırık ölmüş patlamış mort olmuş.ayrıca nokia konularındaki gibi biraz derleyip toparlasak güzel olur diye düşünüyorum.tamam romları hx in sitesinden indiririm ama türkçeleştirme olayını nasıl yapacağımı bilmiyorum.burdan yetkililere sesleniyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.telefonumu her açtığımda hayır duamı eksik etmem
ARKADASLAR BENIM SAMSUNG İ8910 A PARASIYLA EN İYİ YAZILIMI YUKLEYECEK BIRISI VARMI PARASI NEYSE VERIRIM IST AVRUPA YAKASINDA ? GAZIOSMANPAŞA BAHÇEŞEHİR SULTANGAZİ ŞİŞLİ TAKSİM FATİH OLUR YANE GELIRIM ORALARA YAPACAK VARSA MSN ADRESIME MAIL ATABILIRLER NUMARALARINI ARARIM INS . m.tokcan@msn.com
en sonunda hx v 11 ve faenil v204 yükledim ve her iki cfw yi kendi amatör kullanıcı bilgilerimle karşılaştırdım..
Faenil in artıları
1- multi dil desteği mesaj vs yazılımlarında bu en beğendiğim özelliği
2- Ram güzel 180 mb ile açılıyor
3- foto çekimi güzel jpeg codec lerini değiştirebiliyoruz
Eksileri
1- Tlf yavaş. uygulamalar bölümünü açarken bariz belli oluyor(Hyperx v 11 e göre yavaş yoksa orjinal fw ye göre müthiş hızlı)
2- Tam ekran Qwertu klavye yüklenen sürümden dolayı çalışmıyor
3- Tlf id sini değiştiremiyoruz bu nedenle nokia ya özel bazı yazılımlar yüklenemiyor..Skype gibi.
4- Tlf id si değiştirelemediği için haliyle fring ve nimbuzz gibi programların sunduğu bazı özellikler çalışmıyor.(Msn live call vs gibi)
5-QT installeri ayrı yüklemek zorunda kalıyorsunuz bu da C de ekstra 13 mb yer kaybına yol açıyor.. Yüklemediğiniz zaman faenilatör çalışmıyor..
Hyperx v 11 in artıları
1- Tlf müthiş hızlı adeta uçuyor..
2- hxpatcher dan istediğimiz gibi tlf nun hızını ve batarya ömrünü ayarlayabiliyoruz..
3- hxpatcher dan yine tlf id sini istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz bu özellik sayesinde nokia ya has programlar tlf da çalışıyor (SKYPE gibi) ve fring nimbuzz gibi programların da özelliklerini tam randımanlı olarak kullanabiliyoruz
4-Kamera ve video kaydı gayet güzel
5-Samsung Widget ana menü yü kullanabiliyoruz.
Eksileri
1- Bana göre en büyük eksiklik multi dil desteği yok yazılım ve mesajlaşmada. Ki bu benim en fazla ihtiyacım olan özelliği.
Bunlar benim amatör kullanıcı olarak kişisel deneyimlerim.. Profosyonel arkadaşlarımız bu iki cfw ve diğer farklı cfw ler arasındaki farkları daha iyi yorumlayabilirler..
Slm.
burdaki herkes gibi benimde telefonum I8910 HD. Problemim, ne yaptımsa telefonu bilgisayara bağlayamadım. Pc Studio'nun bütün versiyonlarını kurdum ama malesef bağlanmayı beceremedim. Aygıt yönetisinden, hergün acaba olurmu diye sürücüyü güncelleştir diyorum ama nafile. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?