samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

ungood20

Üye
hx v7 yükledim güzel olmuş
ilk paşta partcher acılmıyordu sonra 1-2 kez kapandıktan sonra acılıyor.
Güzel bir yükleme oldu.
Ama en son bir daha cıktı...Onda türkçe yok 8-9 mb daha fazla ne eklemişler ki Rom' a ??
@no_fear78
n96 deilse o zaman ismini bilmiyom.Nokia yazıyor ekranın köşesinde metalik levha gibi o işte

mtokey

Üye
i8910 cihazında phone memory denilen hafıza yalnız başına format ata bilirmiyiz yaparsak cihaza ne tür zararı olabilir?
şimdiden ilginize teşekkürler...

ungood20

Üye
ilk acıldığı gibi yapabilirsin zarar olmaz

ovural

Üye
peki bu custom fw ler ile ultimate voice recorder tarzı telefon görüşmelerini kaydetme programları kaydedebilir hale geliyor mo ?

sizce i8910 hd mi 85oo mı.ben i8910 hd kulanıyormum.teşekürler

--------------- Ekleme ---------------

i8910 u verip 8500 düşünüyoyum

barba77

Üye
Emeğe teşekkürler ama 4shared bağlantılarının çoğu çalışmıyor.

ungood20

Üye
bence şuan waeeye gerek yok android in samsungca makyajlı hali bu acık acık artık.
Ayrıca gümbür gümbür tabiri buna cok uyar GALAXY S gelicek ay sonna doğru ülkemize.ondan almayı planlıyorum.
Ayrıca elimdeki i8910 yi satmaya kıyamıycam doğrusu cünkü cok temiz kullandım.sizde sıır aldıysanız bu cihaz baya gider sağlam bişey.
Şu an değerine kimse 2.ci el almaz.

bende i8910 u seviyorum.şuan onun dışında cihaz yok

arkadaşlar yeni custom yazılım atacam. ama hangisini atayım karar veremedim. yeni aldım i 8910 u. yardımlarınız ve yorumlarınınz için şimdiden tşk ler.

ungood20

Üye
sabit konuyu oku sonra yardım ederim de bende yeniyim ama cok basit....
Ordan bakda hyperx v7 var o güzdl başkasını bende yüklemedim.
V8 cıkcak 18 agustosda diyordu bir hafta önce

debrand için flashtool programını ve güncel firmware dosyalarını indirdim. dosyaları flash programına tanıttırdım bir sorun olmamıştı. fakat telefonu boot modunda açtığımda tüm progres ler disconnected diyor, download tuşu na pasif oluyor, nedendir? Ayrıca bazı link dosyaları kırık güncellermisiniz?

driverleri tam olarak yükleyememekten kaynaklanıyordur. herşeyi sil ve yeniden sırasıyla yükle. programı açtıktan sonra telefonu boot modundayken pc ye bağla.

ungood20

Üye
sadece pc suit ile tanıyor telefon kapalı iken download aktif deilse hic bişey yapma sadece cihazı kaplodan cek tekrar kaployu tak hallolur
bu yolla atıyom ama flash ayrı bir şey
ben bu yolla costomların hepsi atılıyor

123kn456

Üye
Ben kullanmıyorum bu telefonu ama güzel paylaşım

ovural

Üye
i8910 da mesaj yazarken mesajın uzunlugu arttıkca yavaşlama oluyor sebebi ne olabilir

ozevren

Üye
türkçe karakter kullanmasından kaynaklanıyor.yazma dilini ingilizce yaparsan sorunun çözülür.

ovural

Üye
ok sorun dediginiz gibi düzeldi ama bu sefer akıllı klavye ingilizce kelimeler cıkartiyor .. sanırım q klavye kullanıcam ??

ungood20

Üye
evet Q dedin tam anlamadım ama Q = )

Linkleri güncelleyebilirmisiniz? Flash tool ve driver dosyaları 4shared de dosyalar yok

ungood20

Üye
o linkleri boşver onlar ön bilgi gibi bişey gerek yok.
İşletim sistemin xp olması lazım
samsungun orjinal suite yüklü olsun ve
hyperx v8 (hx v8)
ama ingilizce bilyiorsan türkçesi yok hx v8-32 numaralı sürüm cıkmış biraz daha gelişmiş
siteyi verim orda hepsi
(az önce baktım normal v8 i kaldırmış iyiki indirmişim ; ) eng de fena deil cok dil gerekmiyor )
daha v8 lerin hic birini denemedim zaman yoktu