aydink_1903
Üye
Günaydın, iyi akşamlar, bu gün nasılsın, sağol iyiyim, samsung a ban, x telefonda şöyle bir uygulama var aynısı lazım vb. vb. gibi gereksiz mesaj kirlilikleri olmazsa herkes aradığı cevabı burada kolayca bulabilir diye düşünüyorum. Ama diğer tarafa dönerse içinde bulunmayacağımı şimdiden söyleyebilirim. Burası forum insanlar sorularına sorunlarına cevaplar arıyorlar, muhabbete ihtiyacı olanlar chat sayfalarında, msn de ihtiyaçlarını görmeliler. Umarım yine uslub biraz sert kaçmamıştır. Ama gerçekler bunlar.Selamlar bukadar hızlı ve temiz cevaplar forumun ve buradaki insanların kalitesini gösterir bence @aydink_1903 @ahenk çok teşekkkür ediyorum.
Video Open Hup yükledim (JC1 yazılımdayım) bende C:\ yükledi ve kaydet dedigim de E:\ diger dosyasına kaydetti tabii ismini değiştirerek sorunsuz büyük 1 zevkle izliyorum videoları
Süpersininiz
yok zaten seni az cok tanıyoruz uslubunudaGünaydın, iyi akşamlar, bu gün nasılsın, sağol iyiyim, samsung a ban, x telefonda şöyle bir uygulama var aynısı lazım vb. vb. gibi gereksiz mesaj kirlilikleri olmazsa herkes aradığı cevabı burada kolayca bulabilir diye düşünüyorum. Ama diğer tarafa dönerse içinde bulunmayacağımı şimdiden söyleyebilirim. Burası forum insanlar sorularına sorunlarına cevaplar arıyorlar, muhabbete ihtiyacı olanlar chat sayfalarında, msn de ihtiyaçlarını görmeliler. Umarım yine uslub biraz sert kaçmamıştır. Ama gerçekler bunlar.
Kolay Gelsin
hangi surumu kullandiginizi bilmiyorum linkten 1.45 surumunu indirin cift icon gozukur xplum olani calistirip kapatin daha sonra ana programi kullanin ve dediginiz sorun olunca tekrar xplum 'u calistirp kapatarak ana programi kullanmaya devam edebilirsinuz smartmovieyi 2 yildir kullanmiyorum okonuda fikrim yok
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0v5-symbianos9-x-unsigned-by-gama-346106.html
iyi forumlar
emeğinize sağlık.
baştan okuyorum sizi ne yaptığınızı.
ben hata yaptım aslında 5-6 ay önce aldım i8910 umu hepsiburadadan.
ya aslında hack yapanların coğu kacak cihazlar olduğu icinmi böyle acaba hemen yüklüyorlar.
Biliyorum cok avantajıda var.
otel de calışanıznız varmı demek istediğimiz anlayan anladı =)
kücük bir sorum var şuan orjinal haliyle radyo calışmıyor aslında hopörlere verince calışıyorda kulaklığa vermiyor.
kulaklıktan deli gibi mp3 dinlyiorum bu sorun icin garantiye gönderip fw leri deniycem artık yeter =)
güzel olmuş COK güncelsiniz !
ama şu türkçe klavye olayı hallolsa gerisi ister telefon fransızca olsun fark etmez =)
Telefonu için animasyon isteyenlere 88 adet hareketli resim (*.gif)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Boyut: 19.5 mb Dosya eğer silinirse yazın anında yenilerim.
Not: Eğer açılışta animasyon olsun istiyorsanız E:/ içinde mods klasorune girip startup.gif olarak resmin adını değiştirip buraya atın eğer müzikde istiyorsanız aynı yere power_on.mp3 olarak adını değiştirip atın.
Bu dosya ve klasörleri denermisin, benim deneme şansım yok kullanmadığımdan,aydınk1903, ahenk
opera mobile yer imlerini yedeklemenin pratik bir yöntemi var mı?
iyi forumlar
Bu dosya ve klasörleri denermisin, benim deneme şansım yok kullanmadığımdan,
Telefon çıktı mı ki? Ay sonu gibi çıkması bekleniyor. Hazirana da sarkabilir benim bildiğim.@oneck55 seni daha sık gormek dilegıyle bilgiler için tesekkür ancak telin kendi browseri banka işlemleri için daha güvenli bilgin olsun
@aydink_1903 abi sen yoksa waveyi aldınmı teli neyaptın bende bugun italyadan birisine yada fransadaki kayinco veya bacanak hangisi once gelirse yüzümü kızartıp isticem yoksa baya beklicez gibi
iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?