Madem elinizde bizim telefona uygun program var ise yükleyin bir yere bize de linkini verin. Bu şekilde yardım olmaz. Google göstererek yardımlaşma hiç hoş değil. Herkes google kullanmasını biliyor. Burada ilgili linkler var yanlız onların bizim telefonda olacağını sanmıyorum. Denedim başaramadım. Gerçi signed olayına fazla ihtiyaç duymadığım için fazla bir caba sarfetmedim. Ama ihtiyacı olan arkadaşlar her zaman çıkabilir ilerde benim de ihtiyacım olabilir (ihtiyaç duymamın nedeni şimdilik fazla program kurmuyorum)
Arkadaşın sorusuna verilecek cevabı bende merak ediyorum.
Elimde uygun program var. Fakat sadece benim eski N73'de çalışıyor. Sertifika alma işlemini ben yapmadım. Bir başka forumda arkadaşım benim yerime telefonumun IMEI numarasını kullanarak aldı. Ben sadece bana yolladığı program ile unsigned olan programı signed yaparak kullandım. Senin telefonunda işe yaramaz. Çünkü sertifika alma işlemi IMEI numarasına göre yapılıyor. Ben google dedim. Çünkü bir başka sitedeyim. Başka bir siteyi nasıl buradan link vererek yönlendirebilirim. Bu forumda yöneticiler tarafından yasaklanmış. Foruma girmeden önce forum kurallarına bakındım.
Google'da aratırsa "sertifika alma işlemi" şeklinde mutlaka eninde sonunda gerekli siteyi bulacaktır. Ben zamanında buldum. Zamanım olmadığı için arkadaşıma IMEI numaramı verdim. Bana gerekli sertifika ve programı verdi. Sadece programa girerek unsigned programları signed yaptım.
Sebebini tam olarak bilmeden bir başka kişiyi asla suçlamayınız. Önce nedenini sorun sonra gerekli yorumunuzu yapın.