samsung i8510 sertifika sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

blueboy13

Üye
    Konu Sahibi
samsung i8510 sertifika sorunu
arkadaşlar samsung i 8510 telefonuma sertifikasız programları nasıl yükleyebilirim diğer yöntemler işe yaramıyo yoksa ben mi beceriksizim
:vur

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
Telefonun hakkında detaylı bilgi paylaşabilir misin? Mesela detaylı bir inceleme yapabilirsin.

Soruna gelince;

Symbianlı bir modelde sertifika sorununu aşabilmek için unsigned olan uygulamayı signed yapman lazım. Bunun için detaylı bilgiye google da araştırarak ulaşabilirsin.

Kolay gelsin.

blueboy13

Üye
    Konu Sahibi
telefon 8 megapixelli telefonlardan bu arada sen bana yardım edemezsin bana profosyonel yardım lazım google dediğin şeyde aradığım konuların %99 bulurum ama bu konu %1 lik alana giriyor beceriksizim derken alçak gönüllülük olsun diye dedim :)))))) aramalarımı bir çok dilde yaparım .....................

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
Bak güzel kardeşim bu tür unsigned sorunları ancak signed yapacak program ile yapabilirsin. Bunun için öncelikle kayıt olman gerekli. Ben yaklaşık 1 ay kadar önce N73 e rahatlıkla unsigned programları signed yaparak yükleyebiliyordum. N70 de böyle bir işleme gerek kalmıyor.

Öncelikli olarak sertifika alman lazım. IMEI numaran ile sertifika alıyorsun. Google da arat bulursun nasıl alındığını. Yok ben illla google da aratmayacağım diyorsan sen bilirsin.

Senin sorununun çözümü google da mevcuttur. Bakmanı şiddetle tavsiye ederim.

Bu konularda cahil ya da bilgisiz değilim. Elimde programlar mevcut ama googşe işini görecek çünkü ben google dan bulmuştum.

Kolay gelsin ...

blueboy13

Üye
    Konu Sahibi
boşuna üye olmuşum bi Allah ın kulunun bilgisi yokmuş bu:@ konuda .............................

QxQ

QxQ

Üye
Bak güzel kardeşim bu tür unsigned sorunları ancak signed yapacak program ile yapabilirsin. Bunun için öncelikle kayıt olman gerekli. Ben yaklaşık 1 ay kadar önce N73 e rahatlıkla unsigned programları signed yaparak yükleyebiliyordum. N70 de böyle bir işleme gerek kalmıyor.

Öncelikli olarak sertifika alman lazım. IMEI numaran ile sertifika alıyorsun. Google da arat bulursun nasıl alındığını. Yok ben illla google da aratmayacağım diyorsan sen bilirsin.

Senin sorununun çözümü google da mevcuttur. Bakmanı şiddetle tavsiye ederim.

Bu konularda cahil ya da bilgisiz değilim. Elimde programlar mevcut ama googşe işini görecek çünkü ben google dan bulmuştum.

Kolay gelsin ...

Madem elinizde bizim telefona uygun program var ise yükleyin bir yere bize de linkini verin. Bu şekilde yardım olmaz. Google göstererek yardımlaşma hiç hoş değil. Herkes google kullanmasını biliyor. Burada ilgili linkler var yanlız onların bizim telefonda olacağını sanmıyorum. Denedim başaramadım. Gerçi signed olayına fazla ihtiyaç duymadığım için fazla bir caba sarfetmedim. Ama ihtiyacı olan arkadaşlar her zaman çıkabilir ilerde benim de ihtiyacım olabilir (ihtiyaç duymamın nedeni şimdilik fazla program kurmuyorum)

Arkadaşın sorusuna verilecek cevabı bende merak ediyorum.

mehmet 1905

Üye
Benim de i450 telefonum var. Bende aynı sorunla boğuşuyorum. Sorun Symbian versiyonunda galiba. Ondan diğer yöntemler işe yaramıyor. Hep engelliyor. Şu Nokia'yanın başımıza açmadığı iş yok. Daha önce ne güzel S60 8 kullanıyordum böyle bir sorun yoktu. Bir çözümünü bulursanız bana haber verebilir misiniz?

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
Madem elinizde bizim telefona uygun program var ise yükleyin bir yere bize de linkini verin. Bu şekilde yardım olmaz. Google göstererek yardımlaşma hiç hoş değil. Herkes google kullanmasını biliyor. Burada ilgili linkler var yanlız onların bizim telefonda olacağını sanmıyorum. Denedim başaramadım. Gerçi signed olayına fazla ihtiyaç duymadığım için fazla bir caba sarfetmedim. Ama ihtiyacı olan arkadaşlar her zaman çıkabilir ilerde benim de ihtiyacım olabilir (ihtiyaç duymamın nedeni şimdilik fazla program kurmuyorum)

Arkadaşın sorusuna verilecek cevabı bende merak ediyorum.

Elimde uygun program var. Fakat sadece benim eski N73'de çalışıyor. Sertifika alma işlemini ben yapmadım. Bir başka forumda arkadaşım benim yerime telefonumun IMEI numarasını kullanarak aldı. Ben sadece bana yolladığı program ile unsigned olan programı signed yaparak kullandım. Senin telefonunda işe yaramaz. Çünkü sertifika alma işlemi IMEI numarasına göre yapılıyor. Ben google dedim. Çünkü bir başka sitedeyim. Başka bir siteyi nasıl buradan link vererek yönlendirebilirim. Bu forumda yöneticiler tarafından yasaklanmış. Foruma girmeden önce forum kurallarına bakındım.

Google'da aratırsa "sertifika alma işlemi" şeklinde mutlaka eninde sonunda gerekli siteyi bulacaktır. Ben zamanında buldum. Zamanım olmadığı için arkadaşıma IMEI numaramı verdim. Bana gerekli sertifika ve programı verdi. Sadece programa girerek unsigned programları signed yaptım.

Sebebini tam olarak bilmeden bir başka kişiyi asla suçlamayınız. Önce nedenini sorun sonra gerekli yorumunuzu yapın.

mehmet 1905

Üye
Beyler Özellikle Samsung i450 kullanıcıları. Yöntem forumdakiler ile aynı fakat onlar işe yaramıyor. Bu yöntem kesin çalışıyor. Anlatım bana aittir.

nazmikral

Üye
N96 ve i8510 işletim sistemi symbian os v9.3 ve FP2 dir. bu telefonlar için henüz bir sertifika alma ve hack yolu yok. sabredin yakında çıkacak.

ubuntuqq

Üye
arkadaşlar bende i8510 var ve ön kamerası nasıl açılır hala bulamadım.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.teli aldıgım başarı eletironik bile bilmiyor ön kamerasını nasıl açıldıgını.bilgisi olan var mı???

Noctivagant

Üye
Ön kamerası rehber kısmında ancak görüntülü konuşma yapılcağı zaman açılmakta.

Bir kişi arayacağın zaman ismin üstünde seçeneklere giriyorsun Ara kısmına geldiğinde Sesli Arama ve Video araması yazıyor. Ancak ülkemizde henüz görüntülü konuşma yok o sebeple ön kamerası işe yaramaz şu anda

delirza

Üye
kolaygelsin

hackersamet_112

Üye
benimde i550w um vavr bende de aynı sertifika sorunu var hack yöntemlerinin hiçbirisi işe yarmıyor yakında çıkacak hack diolar ama inşallah çıkar da biz de rahatlarız bıktım uğraşmaktan

Romanticat

Romanticat

Üye
arkadaşlar samsung sekmesi altında innov8 de çalışan programlar ayarlar oyunlar herşey var incelemek istersiniz die düşündüm :)

122-5-5

Üye
i8510 telimi güncelleme yaptım kilit kodu değisti 8tane sıfırdı şimdi kabul etmiyor neyapmamlazım

Üst Alt