Samsung i8510 innov8 telefonumdaki teknik problem yazılımla alakalı olabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

innov8

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i8510 innov8 telefonumdaki teknik problem yazılımla alakalı olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar bende samsung innov8 var. Telefonun herşeyi mükemmel çalışıyor çok memnunum. Ancak araba çalışırken veya arabada giderken kamerayı açıp kayıt yaptığım zaman sanki kamera fırtınada kalmış gibi acayip hışırtılı ses geliyor. Yani kesinlikle konuşmalar müzik vs. anlaşılmıyor. Sadece rüzgar sesi gibi aşırı hışırtı geliyor. Araba haricinde en ufak bir problem yok.

İşin ilginc tarafı, arabada 200km hızla giderken bile telefonla konuşuyorum, en ufak bir sıkıntı yok, karşıdaki beni rahatlıkla duyuyor. Kamera ile konuşma mikrofonu aynıysa mikrofonla ilgili bir sorun yok gibi geliyor.
Acaba neden olabilir?
Yazılım güncelleme yapsam halllolur mu? PC Studio 7 var, ama bu programda yazılım güncellemesiyle ilgili bir buton yok, nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim.

bengalli

Üye
Merhaba, araçta video kaydını denemedim ama tahminimce bu doğal birşey. Hareket halindeki araçta gürültü düzeyi yüksektir. Senin kulağının alışkın olduğu rutin sesler, kamera mikrofonu için yüksek olabilir. Eğer normal şartlarda iyi bir kayıt yapıyorsa bence kafana takma, bunu bir problem olarak görüp te hiç telefonu kurcalama.

Ben de aynı telefonu kullanıyorum, daha önce de yıllarca hem wm hem de symbian, birçok telefon kullanan birisi olarak söyleyebilirim ki, şu ana kadar gördüğüm en problemsiz ve en güçlü aletlerden biri.

Pc studio konusunda haklısın. Sitede, programdaki yazılım güncelleme butonunu kullanın diyor. Ben de anlamadım bunu...

innov8

Üye
    Konu Sahibi
Arabada kaydettiğim videoda ses hiç ama hiç anlaşılmıyor. Aynı ortamda aynı anda başka bir ttelefonla kayıt yapıyorum ses çok net. Yani ortamla alakalı birşey degil buna eminim. Hafif gaza basınca bile durduğu yerde ses kalitesi sıfıra iniyor.

Ama telefonla konuşmada bir problem yok. Sıkıntı sadece bu. Ben de anlayamadim neden olduğunu. Denemeniz mümkünse deneyebilirseniz sevinirim.

bengalli

Üye
Dışarı çıktığımda denemeye çalışırım.
Telefonda mikrofon ayarı gibi birşey var mıydı? Hatırlamıyorum ama mikrofonun sesi çok açıksa yapabilir. Hani telefonla konuşurken soldaki tuşlardan sesi arttırıp azaltıyoruz ya, onun gibi.

innov8

Üye
    Konu Sahibi
Öyle birşey olduğunu sanmıyorum. Ayrıca deli gibi akan şelalenin altında bile gayet net kayıt yapıyor. Tek sıkıntı araba. En kısa zamanda deneyip bildirirsen sevinirim.

bengalli

Üye
Arkadaşım merhaba,
Bugün arabada denedim senin olayı. Herhangi bir problem yok bende. Normal araç gürültüsü çıkıyor kayıtta, onun dışında bir problem yok.
Aklım almadı senin olayını.
Eski arabalarda platin bozuksa radyoda falan cızırtı yapardı ama o arabalar da kalmadı artık :)
Belki de, sen fazla hassasiyet mi gösteriyorsun acaba.

En kolay yolu, değiştir arabayı olsun bitsin! :):)

innov8

Üye
    Konu Sahibi
Denediğin araba neydi?
Benimki bmw, her tarafı beyin ve elektronik. Belki onun etkisi olabilir diyecem ama başka telefonda mesela nokiada sorun yok. Ayrıca mitsubishinin son çıkan l200 aracında denedim onda da aynı sıkıntıyı yapıyor.

bengalli

Üye
Denediğin araba neydi?
Benimki bmw, her tarafı beyin ve elektronik. Belki onun etkisi olabilir diyecem ama başka telefonda mesela nokiada sorun yok. Ayrıca mitsubishinin son çıkan l200 aracında denedim onda da aynı sıkıntıyı yapıyor.

Toyota corolla. Bir aksilik olmazsa bu hafta içi uzun yolda da deneyeceğim. Belki yüksek süratte gürültü seviyesinin artışı nedeniyle bir farklılık gösterir. Ama 60-70 km.de problem olmadı. Camları açtım, rüzgara doğru tuttum, radyoyu açtım, her şeyi kapatıp denedim... Ama sadece normal sesler var ve normal tonda.

innov8

Üye
    Konu Sahibi
Ben dün tekrar denedim, bu sefer hatsız tercihte denedim. Arabayı çalıştırdım, gazın sonuna kadar da bastım, seste bir bozulma yok radyoyu açmazsam. Ancak araba 10km hızla bile yürümeye başlasa bozulma hemen ortaya çıkıyor. 20-30 la filan giderken konuştuğum nerdeyse hiç anlaşılmıyor. Gerçekten anlam veremedim bu probleme. Başka bir araçta tekrar denemeye karar verdim. acaba problem benim arabadamı diyorum ama dediğim gibi nokialar sorunsuz çalışıyor arabamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt