bilginona
Üye
Ben sadece her programin veya oyunun harici karta yukleyememekten sikayetciydim, ama bu sorununuda hallettim, /sdcard telefonun kendi bellegi ve 1.70 mb civarinda, bazi programlar sadece /sdcard uzerinde yani kendi belleginde calisiyor ve bir turlu /sdcard/external_sdcard uzerine tasiyamiyorsunuz, ve yeterli hafiza olmadigini soyleyip programi veya oyunu yukleyemiyorsunuz, ben bu sorunu external_sdcard`i devre disi birakip ismini de sdcard olarak degistirdim, daha sonra ayarlardan harici bellegi tekrar dervreye soktum, daha sonra onceden yukleyemedigim programi ve oyunu rahatca yukleyebildim, herhangi bir yeterli hafiza yok uyarisi alamadan direk harici bellege!
Arkadasim nasıl yaptın yöntemini anlatır mısın ben de yapayım. Kafayı yiyeceğim yoksa
once ayarlar/kayit yeri/sd karti devre disi birak daha sonra menu/dosyalarim ve orada external_sd yazili dosyanin ustunde parmagini basili tut ve sonra yeniden adlandir secenegine tiklayip uzanti ismini degistirebilirsin! Tek kotu yani telefonu acip kapattigin zaman ismi tekrar eskisi gibi oluyor
evet tekrar olusuyor ama programi yukleye biliyorsun ve program calisiyor, ben boyle kullaniyorum!Dediğini yapıyorum fakat ismi değiştirir değiştirmez external_sd olarak yeni bir klasör oluşturuyor. Yine de teşekkürler. Şimdilik bu şekilde idare edeceğim artık
arkadaslar c6 kulnyorum bu tlfndn almak istyorum 2el yada 0 uste ne kadar vermem lazim
arkadaslar c6 kulnyorum bu tlfndn almak istyorum 2el yada 0 uste ne kadar vermem lazim
andoroid ıcs sürümü yükleniyormu
Pil performansı bekleme 24 saat gitmiyor....! Diğer anlamda ram konusuda bazen sıkıntı yapabiliyor.Açamadıgım hd oyun yok gayet başarılı.Keşke ram 1GB olsaydı.
Birinizin dediği öbürünü tutmuyorki arkadaş
Birisi çok iyi diyo birisi çok kötü diyo derdiniz alıp veremediğiniz nedir
Şu akıllı telefon ve android hakkında bilgisi olan ve mümkünse site yöneticisi bir cihaz sahibi yorum yaparsa sevinirim
- - - Eklendi - - -
cihazı almayı düşünüyodum şuan ne düşündüğümü unutturdunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?