Samsung i550W'ye wirefon yükleyememe sorunu,YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masumcenin

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i550W'ye wirefon yükleyememe sorunu,YARDIM
Samsun i550 Telefon kullanıcısıyım,Wirefon sadece nokia telefonlar için var fakat i550'nin işletim sistemi n95'in aynısı.Ama bir türlü olmuyor.Asıl sebeb telefonda internet araması seçeneğinin bulunmaması.Bun giderebilecek bir proram vs. varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...

goktug78

Üye
Samsun i550 Telefon kullanıcısıyım,Wirefon sadece nokia telefonlar için var fakat i550'nin işletim sistemi n95'in aynısı.Ama bir türlü olmuyor.Asıl sebeb telefonda internet araması seçeneğinin bulunmaması.Bun giderebilecek bir proram vs. varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...
fring programını kullanabilirsin. Programın SIP bölümünde diğer seçeneği var oradan wirofon ayarlarını yaparak kullanabilirsin. kullanıcı adını yazdıktan sonra @turktelekom.com.tr yazıyorsun proxy adresi ise wirofon.turktelekom.com.tr yaparsan olur. Ben kullandım.

suley_79

Üye
fring ile ben denedim kullanıyorum wirofonu biraz ses geç gidiyor ama hiç önemli değil fiyatlarını duyduktan sonra. sabitlere 1000 dk her ay bedava ve tüm gsmlerde dk sadece 9 kuruş.
kurulumu yaptım aveadan ayda 49 kontor karşılığı 100 mb internet paketi aldım mı herşey tamam olacak ayda 50 kontöre çok ucuza halledeceğim
biraz reklam gibi oldu ama napalım artık.

mantas

Üye
tam bi sacmalik gene nokia`nin kisitladigi bi ozellik yuzunden i550`de kullanamiyoruz suan itibariyle wirefon`u... ancak fring veya benzer bi sip client ile baglanti yapilabilir denildigi gibi ayarlari birileri koyarsa herkese faydali olucaktir.

--------------- Ekleme ---------------

buarada

ustdeki urun i550`yi destekliyor... denemek lazim

oborahan

Üye
arkadaslar selam, yukarıda yazılanları eksiksiz yaptıgım halde "login failed. please make sure your credentials are correct and try again" hatası alıyorum.

" Programın SIP bölümünde diğer seçeneği var oradan wirofon ayarlarını yaparak kullanabilirsin. kullanıcı adını yazdıktan sonra @turktelekom.com.tr yazıyorsun proxy adresi ise wirofon.turktelekom.com.tr yaparsan olur. Ben kullandım."

"Arkadaşlar pardon, başından beri yukarıda anlatılanları yapıyorum fakat bugun farkettim ki adrese wirOfon.turktelekom.com.tr yerine wirEfon yazmaktaymısım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt