TasteKiN
Üye
samsung monteyi bt üzerinden modem olarak kullamayı daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz?
1-bt açtım
2-telefonla pcyi eşleştirdim
3-türkcell wap seçili telefonda mesela
4-ama internete bağlanamadım pcden
bende vista var bu arada...
yapamadım bir türlü
How to download firmware from the links above ? Download button is disabled.
eğer ellerinde mevcut ise yüklerler ama ben samsun için söylüyorum, servise bizzat gittim ve oradaki insanlar bizlerden daha cahil çıktıfirmware ne bilmiyorlar bile. Onlara bir FW verilmiş ve gelen telefona bunu yükleyin demişler onlar da bunu yapıyorlar
kendi browser inda böyle sorunlar olabiliyor size operayı tavsiye ederim verdiğim linkten indirebilirsiniz hafıza sorunu vb olmaz-wifi ilede bağlanabilirsiniz-qwerty klavyeside var-yatay ekranda kullanılıyor-tam dokunmatik ve hızlı bence kaliteli eğer kullanmıyorsanız tavsiye ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben oyun ve çeşitli programlar yükledim ama bu yüklemelerin tamamı oyun menüsü içinde kalıyor.
Mesela we-travel, cepmuvakkit gibi uydulamalar oyun menüsünde bunları direk ana menüye nasıl yerleştirebiliriz
Birde navigasyon değilde normal GPS kullanma imkanı varmı yani koordinat gösterecek ve girilen koordinatın yönünü gösterecek GPS program varmı?
teşekkürler
gt5620 şarjı 1gün gitmiyor
uygulamalar bölümünde olan uygulamaları ana menüye taşıma şansımız var mı?
office açma uygulaması var mı?
Hayır şimdilik oyunları veya uygulamaları başka konuma aktaramıyoruz.
Evet yalnız programa gerek yok. Ayarlardan telefon ayarlarına oradan da Gps ve Gps konumu yazan yere. Yalnız önce verileri indirmen gerekiyor ( veriler 168 saat kullanılıyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?