Samsung Gt-S5620 (Harita)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metin_nn

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Gt-S5620 (Harita)
Arkadaşlar Dün İnceledim Herkes Google Map'in 2.3.2 oLduğunu söylüyordu bende bugün gözüme çarptıki benim harita 3.0.2 ama navigasyon şeklinde kullanamıyorum bende topiclerde ücretsiz navigasyon vardı onu telefonuma kurdum fakat yine gördümki bazı arkadaşlar google map'ten gps sağlıyoruz falan yazmışlar

ki ben onun ne demek olduğunu anlayamadım yani navigasyonmu sağlıyorlar eğer sağlıyorlarsa bu bedavammı bedavaysa veya nasıl olduğunu yazarsanız bende telefonuma yapmak istiyorum ilgi alakanız için şimdiden sonsuz teşekkürler kolay gelsin.

Aqrp00

Aqrp00

Üye
Arkadaşlar Dün İnceledim Herkes Google Map'in 2.3.2 oLduğunu söylüyordu bende bugün gözüme çarptıki benim harita 3.0.2 ama navigasyon şeklinde kullanamıyorum bende topiclerde ücretsiz navigasyon vardı onu telefonuma kurdum fakat yine gördümki bazı arkadaşlar google map'ten gps sağlıyoruz falan yazmışlar

ki ben onun ne demek olduğunu anlayamadım yani navigasyonmu sağlıyorlar eğer sağlıyorlarsa bu bedavammı bedavaysa veya nasıl olduğunu yazarsanız bende telefonuma yapmak istiyorum ilgi alakanız için şimdiden sonsuz teşekkürler kolay gelsin.
Google Maps haritalarını internetten indirdiği için ücretlidir. Dışardayken bağlanırsan sanıyorum gps'idekullanacaktır. Google maps ile yol tarifi alablirsin. 2d olarak olarak haritada gideceğin yol işaretler.

metin_nn

Üye
    Konu Sahibi
bi değişiği gibi bişey mi oluyor navigasyon daha geniş sanırım ?

ekremozo

ekremozo

Üye
Navigaasyon daha iyi... Monte lerde ki google maps google earth gibi bişi...

Aqrp00

Aqrp00

Üye
Navigasyonun maps'e göre artıları bayabi çok

80gokhan80

Üye
ama google maps nokta atışı yapmıyor . yaklaşım 4 km hata payı ile konumumu belirliyor. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt