Samsung GT-S5603 3G'de Sorun Yaşıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

JelixViewer1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-S5603 3G'de Sorun Yaşıyorum
Arkadaşlar dün gittim telefonu daha önce hiç araştırmadım, telefoncuya belirttim istediğim özellikleri oda bana bu telefonu verdi aldım geldim. Öncelikle telefonu kullanan var mı nasıl bir telefondur memnun musunuz?

Sorun:
Bu telefon da 3G sorunu yaşıyorum. Dün 3G yazıp 2222 gönderdim.

Gelen Mesaj: 3G geçiş talebiniz alınmıştır. Talebiniz gerçekleştiğide ve ücretsiz 3G servislerinizi hattınıza tanımladığında kısa mesaj ile bilgilendirme yapılıcaktır.

2. Gelen Mesaj: Sayın müşterimiz, 3G lisiniz. 3G uyumlu cihazınız Turkcell 3G kapsama alanında bulunduğunuz her yerde 3G hızını ve yenilikçi servisler kullanabilirsiniz.


Bu mesajlara rağmen ben videolu arama yapmaya kalktığımda, 3G kapsama alanı dışında. Sesli arama dener misin? diye bir ekran geliyor karşıma.

acaba telefonda farklı bir ayar mı yapmam gerekiyor, benim diğer telefonda 3G var ve 3G li görüşme yapabiliyorum. Yalnız bu yeni aldığım telefonu aradığımda benim diğer telefonda Video araması yapılamıyor, diğer telefonda ya da şebeke desteklemiyor diye bir yazı çıkıyor karşıma.
 


kingbayram22

Üye
aldığın uyarıda da belirtilmiş. 3g nin kapsama alanı dışındasın.
türksell de fazla kapsama problemi olmuyor ama 3g ye geçeli cok olsada henüz yaygın olmadığı için bazı illerde sadece şehir merkezlerinde etkin oluyor. müşteri hizmetlerini aramanı öneririm.
3g kullanmıyorum ama (interneti dışında ) ayarların tam olmayabilir
 

JelixViewer1

Üye
    Konu Sahibi
anladım peki bu 2. kameraya nasıl geçiş yapıyoruz?
 

kingbayram22

Üye
2. kameraya görüntülü arama yaparken seçeneklerden değiştirmen lazım
yada ayarlardan> uygulama ayarları > kamera seçeneklerine bir gözat.
corby kullanıyorum menüleri aynı hemen hemen ama bende 3g ve 2. kamera yok sadece tahmin.
 


Üst Alt