Konuyu açıyorsunuz, bari arkasında durun. Herkesin sorusu cevapsız kalmış.
1- Bu telefonla *.jar, *.jad ve *.swf uzantılı dosyaların hemen hemen hepsini çalıştırabilirsiniz. Ki bunlar program ve oyun dosyalarıdır.
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...n-java-oyun-ve-programlar-denendi-268717.html
Bu linkten indirebilirsiniz. Listedeki oyunlardan yalnızca 5 tanesini çalışmadı, diğerleri çalışır durumda.
2- Bu telefonda wi-fi, yani kablosuz internet özelliği mevcut değildir. Bunun bir üst modeli olan S5233W modelinde var kablosuz özelliği. Bu telefon ile internete girmek için Gsm operatörlerinin internet paketleri var, onlardan kullanabilirsiniz. Ben Avea'nın aylık 100MB'lık paketini kullanıyorum, aylık 49 kontör. 100MB az gibi görünüyor ama ben 4 gündür günde birkaç kez girmeme rağmen yalnızca 3 MB harcayabildim. Detaylı bilgiyi müşteri hizmetlerinizden alabilirsiniz.
3- Telefon uyarı seslerini bekleme modunda, tuş kilidi aktif değilken ses tuşlarına basarak ve Menü-Ayarlar-Profiller bölümünden ayarlayabilirsiniz.
4- Bildiğim kadarıyla bu telefonda *.wmv destekleyici bir özellik yok. Bu uzantıya sahip olan dosyalarınızı *.mp4'e çevirmeniz gerekiyor, ki bunun için de gerek telefonun kendine kurabileceğiniz, gerekse bilgisayara kurabileceğiniz programlar mevcut. Aynı işlemi yanlış hatırlamıyorsam Samsung Pc Studio programı ile de yapmak mümkündü.