samsung gt-s5233a

Sponsorlu Bağlantılar

11fen1

Üye
arkadaşlar yarım edin yha yeni aldm samsung starr ama hç bişe bulamıyom ona program oyun vs. yardım ediin ltfnn:agla:agla​

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlr hç bişe blamym tlfonuma 2ay oldu alalı ama yok bulamıyom oyun tema vs. nolcakk:agla

musti_bgm

Üye
arkadaslar merhaba bende bu telefondan aldım.çk zorlanıom dokunmatk oldgu içn.ama zmnla alıstım.ama bi konuda yardım istiyrm.telefonum sarjı bitince sürekli uyarı sesi çıkıo.butun fonksiyonların sesni kısıom ama yinede gelio.hani eskiden telefonlarda uyarı sesleri fln olurdu kapartırdk ama ben bulamıom.ne yapmm gerekio yardımcı olur msnz?

nefret_alp

Üye
arkadaşlar üzülmeyin bende de ayni telefon war we tam 300 tane oyun yükledim bu siteden we hepside çalişiyorrrr

karlıdaglar

Üye
arkadaslar bendede 5233 a var araştırdım işletim sistemi simbian wndows mobile android cok gelişmemis bir işletim sistemi tema gecersiz uzantısı bilinmiyor

Jodie

Üye
The_Shekill kardeş 2 resimde çok güzel ellerine sağlık ancak bunu benimde yapmam mümkünmüdür acaba bana da bi yardımcı olurmusun kendi yapmak istediğin resimler var ancak yapamıyorum arkadaşım bilgisayardan yapabileceğimi söyledi yardımcı olursan çok sevinirim kardeş . Şimdiden teşekkürler .

Matemars

Üye
Arkadaslar bu Samsung GT-S5233A cep telefonunda .wmv uzantili dosyalari nasil oynatacagiz? Acil yardim edin lutfen. Co sevinecegim.

Mr_MeTaL

Üye
Konuyu açıyorsunuz, bari arkasında durun. Herkesin sorusu cevapsız kalmış.

1- Bu telefonla *.jar, *.jad ve *.swf uzantılı dosyaların hemen hemen hepsini çalıştırabilirsiniz. Ki bunlar program ve oyun dosyalarıdır.
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...n-java-oyun-ve-programlar-denendi-268717.html
Bu linkten indirebilirsiniz. Listedeki oyunlardan yalnızca 5 tanesini çalışmadı, diğerleri çalışır durumda.

2- Bu telefonda wi-fi, yani kablosuz internet özelliği mevcut değildir. Bunun bir üst modeli olan S5233W modelinde var kablosuz özelliği. Bu telefon ile internete girmek için Gsm operatörlerinin internet paketleri var, onlardan kullanabilirsiniz. Ben Avea'nın aylık 100MB'lık paketini kullanıyorum, aylık 49 kontör. 100MB az gibi görünüyor ama ben 4 gündür günde birkaç kez girmeme rağmen yalnızca 3 MB harcayabildim. Detaylı bilgiyi müşteri hizmetlerinizden alabilirsiniz.

3- Telefon uyarı seslerini bekleme modunda, tuş kilidi aktif değilken ses tuşlarına basarak ve Menü-Ayarlar-Profiller bölümünden ayarlayabilirsiniz.

4- Bildiğim kadarıyla bu telefonda *.wmv destekleyici bir özellik yok. Bu uzantıya sahip olan dosyalarınızı *.mp4'e çevirmeniz gerekiyor, ki bunun için de gerek telefonun kendine kurabileceğiniz, gerekse bilgisayara kurabileceğiniz programlar mevcut. Aynı işlemi yanlış hatırlamıyorsam Samsung Pc Studio programı ile de yapmak mümkündü.

bballa23

Üye
aRKADAŞLAR S5233A için wap ayarlarını bulamıorum lutfen yardım edin int paketi aldım 1 haftalık turkcell sistemde model kayıtlı olmadığı için samsung çağrı merkezine yönlerndirdi ancak orasıda hafta sonları kapalı 2 gunum bosu bosuna gitti manuel olarak bilen ve ya girebilen varsa kendi tel. ayarlarını yazarsa cok sevinirim...

ali_köse_74

Üye
teşekürler

hussar125

Üye

Arkadaşlar bende s5233a kullanıcısıyım ve bu siteden herşeyi bulabiliyorum ve ayrıca üyelik de istemiyor...
fakat şöyle bi durum var listede s5233a yok s5230, s5230 wifi ve s5233t var ama bunların genel olarak neredeyse yüm işletim özellikleri aynı olduğundan bu model adı altında indireceğiniz herşey telefonunuza uyum sağlıyor....
:yuru

pedar

Üye
beyler wifi varmı bu telefonda

sech34

sech34

Üye
the_sekil..
nasıl yaptın bu wall paper ları ????

SALAKAA

Üye
:oke::aha::off:

muhammed öztürk

Üye
Burdaki probramlar s5233a destelemiyo diyo jar jad

darper

Üye
Buyrun duvar kağıdı programı arkadaşlar... Fakat resmin boyutları önemli her resmin 240*400 piksel boyutunda olması gerekiyor tabi resmin güzel gözükmesi için...Aksi takdirde program hepsini kendi yapıyor ama resmin görüntüsü bozuluyor..Ben kullanıyorum programı gayet hoş ve orjinal bi program kolay gelsin....

İndir