SAMSUNG GT-S5233A Flash Player (Yardım Edebilecek Var mı ?)

Sponsorlu Bağlantılar

cubel1

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG GT-S5233A Flash Player (Yardım Edebilecek Var mı ?)
Telefonu Henuz Yeni Aldım Flash Playeri Nereden Ve nasıl Yukleyebılecegım hakkında hıc bı bılgım yok yardım edebılırmısınız ?

• Beğen
Tepkiler: JavaStar

yusufcanusta

Üye
bende ne zaman video sitesinde girsem flashplayer update diyor 10 milyon satan bir cihazın neden bir flash payer güncellemesi yok anlamıyorum

murat_murat33

Üye
aynı sorunu yaşıyorum arkadasım...demekki bizden baska bu sorunu yasayan yok...hiç cevap gelmemiş baksana

strender

Üye
bende tam 21 gündür aradım yok indırdım olmadı

fastdriver_27

Üye
aynı sorun bendede var. kafayı yicem. var ama ep ss uzantılı. samsunu adam yerne koyan yok. buz gibi oldum telefona ya.

oakturka

Üye
Youtube gibi sitelerden video izlemek istiyorsanız Opera Mini kurun

mob

Üye
Arkadaşlar bende yaklaşık 20 gündür arıyorum .jar uzantılı flash player bile indirdim olmuyor tanımıyor bile bi yerde birinden duymuştum bizim telefonun java desteği yokmuş ama vardır diye düşünüyorum bulun olursa hemen paylaşsın bıktım bu izleyememe sorunundan

ahetahet

ahetahet

Üye
bende gt-5603 var aynı sorun bendede var arkadaslar yalnız tarayıcı dan ayarlar kısmından tercıhlerde flash durumu var aktıf halde ama nedense hıc bısı ızleyemıom benımde hevesım kırılıo o konuda gerı kalan kısımlarda cok ii telefon bu soruna bı cozum bulunursa cok memnun olıcam arastırma ıcındeyım bısıler cıkarabılırsem herkezle paylasıcam...

error94

Üye
arkadaşlar flash update gibi bir seçenekle karşılaşmadım ama bu sorundan artık nefret ediyorum bi çözümü olsa keşke yada tek istediğim daha önceki konudada belirttim operanın veya boltun sensörlüsü

descrinable

Üye
arkadaslar baksanıza bizim site falsh yok ama ben bolt diye tarayıcı indiridm kurdum you tube ye giriyo hatta videoları oynatıyor denedim bende samsung star wifi var onda denedim %100 calıstı tavsiye ederim valla inanmayan varsa msn eklesin anlatayım ne yapacaklarını [email protected] benden bu kadar kardeşşşşşşşşşşşş

okkangal

Üye
arkadaşlar bolt isimli browserla bende bir ara girdim izledim youtubeden video ama sonradan bolt kafayı yiyor ... eğer bir süre daha video izleyemessem cepten bu telefondan soğuyacağım .... video izleyemeceksem ne eyleyeyim WiFi yi ....

rambo_55_55

rambo_55_55

Üye
bende bilmıyorum aldığıma piş manım

seyyid47

Üye
arkadaslar s5233a telefonm var flash player bulamiorum yardim edin madurm kafayı yıcem

free

free

Üye
monte ile
m.youtube.com adresinden izliyorum onu denediniz mi acaba üstelik tam ekran izleniyor..
sizin telefona uyar mı deneyin bakalım

jetgil

jetgil

Üye
facebook videolarını izleme gibi imkanınız yok yalnız metacafe,youtube vb. video sitelerinden izleyebilirsiniz...

ramowarr

Üye
sadece androidli telefonlarda var

aveloxu

aveloxu

Üye
Arkadaşlar telfonu güncellediğiniz tkatirde telfonun kendi flash player lite sürümü sayesinde yaoutubeden video izleyebilirsiniz. yapmanız gereken tarayıcıya yazmak burdan rahtça videoları izleybilirsiniz ama sadece youtubede izlenebiliyor flash player uzun zamandır arıyorum ancak bulamadım skyfire diye bir program var istediğin videoyu oynatıyor ancak bu programında samsung desteği yok yani onun dosyaları sis. samsung ise jar.'dır ben uzun zamandır video oynatmaya çalışıyorum başarılı olamadım eğer bulursanız bana ö.m gönderiniz lütfen

TasteKiN

TasteKiN

Üye
java telefonlar da flash player desteği yoktur. Monte de Flash lite desteği vardır bu da Metacafe, Youtube gibi siteleri destekler. Yapılabilecek hiçbirşey yoktur. Boşa uygulama yükleyip araştırma yapmayınız.

zamoglu

Üye
jjj

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
kafanız iyimi sizin flash player sadece ios (iphone) android işletim sistemlerinde var yani sizin telefonlarda yok

Üst Alt