Samsung GT S5230 Javasız?

Sponsorlu Bağlantılar

pcmuratpc

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT S5230 Javasız?
Merhaba arkadaşlar
Samsung GT S5230 telefonum var ve oyun yükelemk istiyorum burdaki java oyunları atıyorum fakat desteklenmeyen dosya türü diye hata veriyor. Sizin burdaki dedikleriniz gibi yapıyorum pc studio. vs herşey tam fakat olmuyor. Sanki benim telefonumda java uygulaması yok gibi geliyor bunu nasıl anlarız ya da java yı nasıl yükleriz yeni firmware mi yüklemek lazım ne yapmak lazım.
Yardımcı olursanız sevinirim çok sıkıntı oluyor.

--------------- Ekleme ---------------

Şu konuya el atında çözelim arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Eğer yeni versiyonda Java önyüklü ise olabilir. Versiyon güncellemenizi öneririm.

atakanbilir

atakanbilir

Üye
aynı sorun bende de var tlf. da java var bütün yolları denedim.tlf almanyadan geldi.burada format attırdım.ondan da olabilir mi.kendi içindeki oyunları açıyor.buradan indirdigim oyunları açmıyor

kurt6677

Üye
nasıl güncellenir java ?

stalha98

stalha98

Üye
s5230 da java oyunlar böyle kurulur (bütün firmware´le olur; sadece s5230XX...´la olmuyor) : Birtane widget war adi easy installer ( Link: ) hafiza kartinda "Apps" diye bir dosya olusturuyorsunuz ve bütün oyunlari bunun icine tasiyorsunuz. oyunlarin isimlerini degistirin cünkü oyunun ismini easy installere yazacaksiniz. easy installernin altinda yaziyor: "App Typ wählen" buna tiklayacaksiniz ve "Spiel/Prog als (.jar)´yi sececeksiniz. sonra da Installieren´e tiklayacaksiniz:d: Bitti

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Jar ve Jad Dosyaları Lazım Olabilir ;)

pcmuratpc

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkürler dediklerinizi uygulayacağım

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
s5230 da java oyunlar böyle kurulur (bütün firmware´le olur; sadece s5230XX...´la olmuyor) : Birtane widget war adi easy installer ( Link: ) hafiza kartinda "Apps" diye bir dosya olusturuyorsunuz ve bütün oyunlari bunun icine tasiyorsunuz. oyunlarin isimlerini degistirin cünkü oyunun ismini easy installere yazacaksiniz. easy installernin altinda yaziyor: "App Typ wählen" buna tiklayacaksiniz ve "Spiel/Prog als (.jar)´yi sececeksiniz. sonra da Installieren´e tiklayacaksiniz:d: Bitti

Özelden bana mesajla ayrıntılı anlatır mısın, anlamadım da:ehe

sinanpp

sinanpp

Üye
denedim.tlf almanyadan geldi

Üst Alt