Samsung GT-I8530 Beam nasil root'lanir?

Sponsorlu Bağlantılar

imran2580

Üye
    Konu Sahibi

Evet hersey baslikta arastirdim ama bulamadim bu model için root olayini, yardim ederseniz sevinirim.... Tesekkürler

Root yapinca güncelemmelerde sorun çikarmi ? Telefonun rootlu yada rootsuz oldugunu nasil anlariz ?

- - - Eklendi - - -

Yokmu bilen ?

imran2580

Üye
    Konu Sahibi
up up up

ByCiHaN

Üye
yardımm

imran2580

Üye
    Konu Sahibi
Bel rootladim telefonu anlatirim istersen

constantin_24

Üye
kardes rom atan varsa anlatsın

asoeso

Üye
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1809784][Root] Samsung galaxy beam I8530 - xda-develeri

- - - Eklendi - - -

kiesle telefonun usb dosyalarını tanit. kernel dosyasını indir sonra odin programını sonra telefonun usbsini çek. download modda aç telefonu ( ses kısma + güç tuşu + telin orta tuşu ) odinde pda tuşuna bas ve indirdigin kernel dosyasını seç. kiesi kapatmazsan olmaz. sonra start tuşuna bas. işlem tamam. rootlu olduğunu programlara superuser programı geldiğini görünce anlarsın

atom1501

atom1501

Üye
Arkadaşlar Selamünaleyküm Bana Samsung Beam GT I 8530 root dosyası ve de rom dosyası lazım bilgisi olanlar paylaşırsa çok mutlu olurum

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dost cihaza su supersu super user busybox yükle root validator yükle sonra frama Rot yükle ve frama ile cihazı root et sonra validatoru aç test et eğer root olduysa seçenekler hepsi yeşil olur

atom1501

atom1501

Üye
Yanıtınız için teşekkür ederim ancak bu konularda fazla bilgim yok bunları google play store den mi yükleyeceğim.Yada nereden yükleyeceğim Bide validator bu sanırım odin gibi bir program onu nereden yüklerim

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bunları yapabilmen için 4.1 yüklü olmalı validator odin değil root test için

Üst Alt