Galaxy S3 ile ilgili sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devotee

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 ile ilgili sorun
Merhaba arkadaslar. Bende 4-5 gundur S3 kullaniyorum. iPhone 4S ten Galaxy S3 e gecis yaptim. Buyuk bir degisiklik oldu benim icin. Kullanimina alistim sayilir ancak bikac sorunum ve sorum var benim. Simdiye kadar bir suru android forumuna girdim ama hic yardimci olan birileri olmadi.

Simdi soyle soyleyeyim. Ben cihazi guney koreden samsungun ana vatanindan aldim. Dolayisi ile kore icin uretilmis bir cihaz. Modeli ve ozellikleri turkiyedeki S3 lerden farkli.
Ilk sorunum: sms mesaji yazarken 80 karakter sonra mms e donusuyor. Her turlu ayara baktim heryeri arastirdim ancak buna bir cozum bulamadim.

Ikinci bir sorunum: play storedan ucretli uygulama satin alamiyorum. Kartimi tanimladim telefondan satin al dedikten sonra "pc den google cuzdana girip hesabi dogrulayin" gibi bir hata veriyor. Pc dende telefondanda her yolu defalarca denedim ancak bunada cozum bulamadim. Kartimdada sorun yok daha onceden iPhoneda appstoredan defalarca uygulama satin aldim.

Birde S3 umun modeli turkiyedekilerden farkli oldugu icin root ve rom islemleri nasil yapilir hic bilmiyorum. Ozelden mesaj atabilirsiniz. Lutfen bi yardimci olun bana. :)

Not:samsung galaxy s3 yardim destek konusu vardi oradada paylastim bunu ama saatlerce bakan olmadi tekrar buraya actim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
598
frezby1
frkanyldz
Cevap
5
Görüntüleme
2K
09erbaa
Cevap
25
Görüntüleme
2K
osmnbabaoglu
asfenerli
Cevap
2
Görüntüleme
562
mappaX
09erbaa
Cevap
3
Görüntüleme
467
Mesut Aktaş


Üst Alt