Samsung GT-B7300 iLe iLgili Paylaşımlar BekliyoRum.

Sponsorlu Bağlantılar

pezokero

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-B7300 iLe iLgili Paylaşımlar BekliyoRum.
SAMSUNG GT-B7300 için ;

Programlar
Oyunlar ( Dokunmatik - Sensörlü )
Yardım ve Destek

BEKLİYORUm.. Lütfen..

--------------- Ekleme ---------------

_????? hadi ama

• Beğen
Tepkiler: toprak_43

pezokero

Üye
    Konu Sahibi
ßumudur ßu site 1 Milyon üyeYmis..

pezokero

Üye
    Konu Sahibi
RezaLet bir Sey Bumudur ya sizin 1 milyon üye ile övündüqünüz..

ierguvercin

Üye
sky fire yi yükliyemiyorum 4 3 2 1 diye hata veriyor yardım ederseniz sevinirim

pezokero

Üye
    Konu Sahibi
Yok ßöle ßisi ya: @

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
ewet bu sitede b7300 ile ilgili bi bölüm bulamadım bende:(

merakli1i

merakli1i

Üye
arkadaşım senin yüklemelik birşey değil ki zaten sen istemesende kurulur ki o.. sen programı hafıza kartına rar dan çıkmış halini kopyala telefonu aç kapat kendi kurulur eğer kurulma başlamazsa .cab uzantılı dosyaları kendin yüklemeyle sonuç elde edebilirsin.biraz araştırmanız gerekli sitede navigasyondan tut x-plorer e kadar herşey var..

kadir111987

Üye
bu paraya bu telefon gerçekten süper.. ben çok memnunum.. mobil9 dıye bı sıte var gerçi ingilizce ama farketmez orada birsürü oyun ve program var..! sadece samsunggtb7300 e ait program ve oyunlara bakmayın diğerler modellerin programları ve oyunlarınıda açıyoo... ayrıca pezokero ya teşekkür ederim tema için

sabry09

sabry09

Üye
arkadaşlar b7300 windows mobile tabanlı olduğu için binlerce oyun uygulama yükleyebiliyoruz.sitemizde sürüsüne bereket.biraz araştıralım lütfen.aslında arkadaşın yapmak istediği sanırım liteye uyan tüm uygulama oyunların bu konu üzerinde paylaşılması ve sorunu olan arkadaşların sorunlarına bu konu üzerinden cevap verilmesi.konu açılmış çok güzel fakat ''bu mu sizin 1milyon üye'' yaklaşımları kötü.sitede araştırmayıp hazıra kaçıldığı için kimse cevap verme zahmetine katlanmamıştır.

mselimcengiz

Üye
arkadaşlar gt b 7300 var bende ve navigasyon bulamıyorum lütfen yardımcı olun...

ArsizHaylaziM

Üye
arkadaşlar ben bu telefonu aldım 3 ay oluyo sırf wifisi var diye aldım ama wifi kullanamıyorumm aratıyorum ağları bağlanıyorum ama nerden girilicek bilmiyorum internete explorer sayfasındanmı giriliyor bilen arkadas varsa videosunu çekip paylaşabilirmi :)))
soraaaa video kaydederkenn sesi cok az algılıyor 1001 0110 gibibişiler yaptım karsı tarafa sesim gitmiyordu suan gidiyormu bilmiyuorum ama video cekerken halasesi cok az algılıyor video sesi ile konusmasesinin arasında fark varmı :))) şimdilik bu kadar :D
ha birde şu varr :D msj yazamıyorumn harfler cok kucukk :D gt b 7300 alt modellerindeki gibi msj sayfası yokmu bu telefonda :D umarım anlaşılmıştır :D bu telefonu hiç sevmiorum :D n95 alcaktım ama 0 ını bulamadım ha arkadaslar 4 ay oncee ben bu telefona 600 verdim kayseriliyim pahalımı aldım acaba :(

ArsizHaylaziM

Üye
heyyyyyyyyyyyyyyyyyy cvp yokmu yaaaaa

ArsizHaylaziM

Üye
aloooooooooooooooooooooooo

pezokero

Üye
    Konu Sahibi
işte bundan baahsediyorum kimse oralı bile olmuyorr :S

gorkem0707

Üye
Aynı sorun bende de var TELEFON ile görüşürken sesim karşıya NET olarak gitmiyor ve video çekimlerinde SESLERin seviyesi ciddi anlamda düşük yardımcı olucak birileri olursa seviniriz KONULARI araştırmaya gelinec ARAMA seçeneklerine gelip omnia lite ile ilgili Yazı yazdım fakat başka konular çıkıyor :(

gilgames33

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun yaşanıyor karşıya sesin az gitti söyleniyor çok garip genel bir sorun demek ki ne yaptıysam olmadı servise vermeye karar vermiştim ondan da vazgeçtim bu konuda çözüm bulan bilgisi olan var mı acaba

Üst Alt