avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
Başka türlü root yokki zaten abiEn iyisi odinden yapılan veya zip ile yapılan roottur.
Unlock root felan onların hepsi hikaye. Telefonunu çıldırtabilirler hâtta. Galaxy s2 root yapmak için odin programına ihtiyacın var. Vede root dosyasına. Kardeşimde s2 var o siyah kernel ile root yaptı . Yalnız senden bişey öğrenmem lazım. Telefonun sürüm ne ics mi gingerbreadmi ?. Bunu söyledikten sonra zaten geriye bişey kalmıyor.
Başka türlü root yokki zaten abiZ4root felan telefonu çökertmek için en iyi android programlarından birisi
Ben CM7 romundayken Beats Audio yükledim, Ses yöneticisinde bunun ayarını göremedimAcaba ben mi hata yaptım?
Ses yöneticisinde ayar yok. Altyapıya yükleniyor.....Ben CM7 romundayken Beats Audio yükledim, Ses yöneticisinde bunun ayarını göremedimAcaba ben mi hata yaptım?
Ses yöneticisinde ayar yok. Altyapıya yükleniyor.....
Ses yöneticisi varsa zaten beats vardır.
bu s2 ye yüklenen beats le bi htc aynımı oluyor
bu programı nasıl kaldırabiliriz telefon sapıttı
hayır,eğer çok iyi bir kulaklığın varsa bu farkı anlayabiliyormuşsun vede sesi normalden kısık çıkıyormuş sanırım ben sesinin normalden kısık çıktığını duyunca vazgeçtim zaten okullar açılınca 5800 alacam okula note götürmek istemiyorum5800'ın ses kalitesi çok hoşuma gidiyor nokia bu konuda çok iyi samsung gibi teneke sesler yok senin Muğla'da akrabaların var mı ? benim bir akrabam var soyadı karakaya oyüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?