samsung glaksi s3 ile symbiana veda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Nokia son iki ayda çok kayıp verdi sırf bu siteden neyse kalan sağlar bizimdir:)

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
ve hani bu gidenler bende dahil :D fanatik symbiancıyım nokia desin 2013 de tekrar symbiana donucez bütün desteğimizi vercez gerekirse zarara girsekde vericez desin ilk geçenlerden biri olurum içimde ala symbian ateşi var yok değil

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hayırlı olsun :)

El-CD

El-CD

Üye
S^3 den s3 e gecenlerin buyuk cogunlugu en son cikan akilli telefon oldugu icin aliyor zaten.

erollcelik

erollcelik

Üye
s 3ten arkadaşlar övgü ile bahsediyor.Bende düşünüyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
s 3ten arkadaşlar övgü ile bahsediyor.Bende düşünüyorum.

valla şuan aklıma yatan tek telefon nedense s2'yi hiç sevmedim samsungu hiç sevmedim daha doğrusu ama s3 ayrı geliyor bana benimde niyetim var ama şuan bütçem yok :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

valla şuan aklıma yatan tek telefon nedense s2'yi hiç sevmedim samsungu hiç sevmedim daha doğrusu ama s3 ayrı geliyor bana benimde niyetim var ama şuan bütçem yok :)

Bu işin sırrını çözeceğim.:ehe

El-CD

El-CD

Üye
one x i 4.0.4 ile gördükten sonra s3 filan kalmayacak ortada.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun diyelim şimdiden,arasıra çaya kahveye gel:)

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
El-CD

El-CD

Üye
htc one x ile yapılmış quadrant skoru ( 4.0.4 stock rom )

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
eee ne bu şimdi backmark mı saolsun hızı yeterince iyi net performansı süper oh mis

cukuleaks

Üye
Hayırlı olsun en doğrusunu yapmışsın abi. Bende symbian aşığıyım 12 yaşımdan 15 yaşıma kadar 3 sene kullandım cfw felanda biliyordum fakat nokia kesmeyecekti işte... Yanlış yaptı... :cry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt