samsung glaksi s3 ile symbiana veda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
samsung glaksi s3 ile symbiana veda
arkadaşlarım bugun itibaren telefonumun dokunmatığı bozulması üzerine ve masraf fazla çıkacağından dolayı çok 150 tl e satıp s3 almaya gidiyorum siznle geçirdiğim vaktın tadı hala damağımda özellikle belco20 hocamın yaptıqı cfwlerden telefonun şahane olurken durduk yere bir şey yapmadan dokunmatığın bozulmadı son noktaya getirdi beni okadr düşürdüm ettim bir şey olmazken durduk yere bozulmadı çile çıkarttı bana dayanamadım artık aslında amacım enson güncellemeyi alıp bir hafta kullandıktan dolayı satmaktı ama artık onuda göremeyeceğiz hakkınız helal edin belki bazılarınız çıkıcak kızıcak bana hep veda için konu açılıyorlar diye ama ben 5yıldır symbian kullanıyom ve manyağıyım çok güzel bir sistem ama malesef nokia desteğini kesmeseydi en aznda tamir ettirir yinede kullanırdım kendinize iyi bakın

• Beğen
Tepkiler: Kupa Beyi

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sen de iyi bak.:bye2:

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Allaha emanet ol kardeşim bu arada galaks3 aldiğin zaman nasil bir cihaz olduğunu konuna eklersen memnun olurum[/SIZE][/COLOR]

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
Duygu yüklü bir aşk romanı gibi yazmışsın :D Hayırlısı bakalım...Bende 5800 xm kullanıyorum yeni bir şeyler katınca gerçekten zevkli oluyor ama bende 3 düşünüyorum :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun.

doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlı olsun fehmi ne diyelim :p

mesut1979

Üye
hayirli olsun arkadas en dogrusunu yapmissin symbiandan artik hayir gelmez.

larten123

larten123

Üye
Hayırlı olsun:bye2:

aslankaplants

aslankaplants

Üye
hayırlı olsun

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
"Tüm Symbian^3 kullananlar galaxy s3'e geçiyor.Bir iş var ama bunda...S3 olduğundan mıdır nedir?Sırrını bir türlü çözemedim"
-----------------Ömer Çelakıl terk SilentOne
:ehe

• Beğen
Tepkiler: aliosman166
polluxea♪

polluxea♪

Üye
en iyisini yapmssn bnde 1 aya aynısını yapcam :good:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun.

Şimdilik symbian'a devam. Tarafımda sıkıntı yok :cool

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hayırlısı olsun güzel bir seçim olmuş..belki de o güncellemeyi hiç göremeyecektin çünkü benim de umudum yok..bizim telefonlar miladını doldurdu bence.. :)

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkaşlar sizileri seviyorum ara ara uğrarım yanınaza:D

- - - Eklendi - - -

"Tüm Symbian^3 kullananlar galaxy s3'e geçiyor.Bir iş var ama bunda...S3 olduğundan mıdır nedir?Sırrını bir türlü çözemedim"
-----------------Ömer Çelakıl terk SilentOne
:ehe
isimden s3 diyince heralde ondan çekiyor:D

- - - Eklendi - - -

en iyisini yapmssn bnde 1 aya aynısını yapcam :good:
inş kardeşim :D

- - - Eklendi - - -

geldim geldim :D

- - - Eklendi - - -

hayırlısı olsun güzel bir seçim olmuş..belki de o güncellemeyi hiç göremeyecektin çünkü benim de umudum yok..bizim telefonlar miladını doldurdu bence.. :)
doldurdu ama seviyordum durduk yere bozulması tak etti okadr düş atla zıpla bereber hiç sorun olma durduk yere bozul ayar etti zararına satık desem yerdir

emreli01

emreli01

Üye
:cry: : - ) :p

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun :bye2:

jatvalca

jatvalca

Üye
benimde kervana katılmam yakındır
güle güle kullanın telefonunuzu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt