Samsung Gio güncelleme?

Sponsorlu Bağlantılar

Lohengram

Lohengram

Üye
kardeş valla hiçbişey anlamadım :( dediğim gibi androidde yeniyim, nasıl yapacağımı anlatabilirmisin hazır resimler filan varsa anlamadm hiçbişey zahmet olcak ama :S

Sana açıklıyacağım bekle :oke:

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
Sana açıklıyacağım bekle :oke:

bekliyorum hocam :) ilk defa android telefonum olacak :) o yüzden pek bilmiyorum yani bozulmasınıda istemem bide telefondan böyle firmware vb. şeyler değiştirince garanti dışınada çıkıyor :) Eski Telefonum

Samsung Star 5233W bunada atıyodum mod ama daha zor sanırım bu bide işleyiş farklı :)

Stara en son bitane Bada sistemli Firmware Attım Atış O Atış Telefon Pert Oldu 50 TLYe yaptılar sonra :)

Bunda Yanlış Yaparsam Eğer bişeyi bozulursa düzeltemezmiyim ?

Lohengram

Lohengram

Üye
bekliyorum hocam :) ilk defa android telefonum olacak :) o yüzden pek bilmiyorum yani bozulmasınıda istemem bide telefondan böyle firmware vb. şeyler değiştirince garanti dışınada çıkıyor :) Eski Telefonum

Samsung Star 5233W bunada atıyodum mod ama daha zor sanırım bu bide işleyiş farklı :)

Stara en son bitane Bada sistemli Firmware Attım Atış O Atış Telefon Pert Oldu 50 TLYe yaptılar sonra :)

Bunda Yanlış Yaparsam Eğer bişeyi bozulursa düzeltemezmiyim ?

Bada :D Benim Wawe 2'nin ana sistemi ama ben android kurdum onun üstüne :d:

Bide stara bada atan tek kişisindir :D

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
:D :D Heralde :D Senin bildiğin android mi oldu sistemi ? google play filan yoksa mod mu ? :D birde benim şimdi ne yapmam lazm

Lohengram

Lohengram

Üye
:D :D Heralde :D Senin bildiğin android mi oldu sistemi ? google play filan yoksa mod mu ? :D birde benim şimdi ne yapmam lazm

Bildiğin android oldu wawe 2 herşeyiyle :oke:

Boş oldum mu sana anlatırım şimdilik benden umudu kes :D

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
kimse anlatmıyor ki :D

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
ohh eyvallah kardeşim tel elime gelsin ilk iş yapcam , peki bu yolla orjinale nasıl döenrm?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Orjinalide aynısekil yükle

Lohengram

Lohengram

Üye
4.2.2 Gio için bana göre çok fazla 2.3.6 o tür telefonlar için en stabil sürüm olacaktır :oke:

- - - Eklendi - - -

Sorun 2.3.6 CMW 9

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
videolarda gayet hızlı :) atmayımı yani rom ? sadece orjinal 2.3.6 yapıp bırakmalımıyım? :)

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
sorun varmı bazı şeylerin çalşmamsı gibi video ?kamera ? radyo vb?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
4.2.2 de sorun yok :)

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
kaldırır mı tel ? ayrica orjinale dönmek istersem ne yapcam ? nasıl unlock kaldrcam bilmyirom hiçbşeyi :S

Lohengram

Lohengram

Üye
kaldırır mı tel ? ayrica orjinale dönmek istersem ne yapcam ? nasıl unlock kaldrcam bilmyirom hiçbşeyi :S

Ah kardeşim ah sen benim dediğimi yap uçurayım sana telefonu :pro:

- - - Eklendi - - -

Root falan herşeyi teamwiever ile hallederiz :pro:

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
kardeş benim yapmak istedğm android sürümü yüksek olsun yüksek olunca daha fazla uygulama geliyo markete :) ben bu cyanogen mod u kurcamda

1- Türkçe mi?
2- Bazılarında Kamera Çalışmıyo - Radyo Vb çalışmıyo sorunlar çıkıyo ben baktım netten

CyanogenMod 10.1 Var Gioya kasmıyoda? ne fark olur acaba ?

Lohengram

Lohengram

Üye
kardeş benim yapmak istedğm android sürümü yüksek olsun yüksek olunca daha fazla uygulama geliyo markete :) ben bu cyanogen mod u kurcamda

1- Türkçe mi?
2- Bazılarında Kamera Çalışmıyo - Radyo Vb çalışmıyo sorunlar çıkıyo ben baktım netten

CyanogenMod 10.1 Var Gioya kasmıyoda? ne fark olur acaba ?

Sen kasmıyor diyorsun fakat 4.2.2 o telefonda oyunlarda problem yaşatabilir videodaki izlenim önemli değil anlıyacağın tabiki cihaz senin,sen bilirsin (h)

- - - Eklendi - - -

2.3.6 içinde oyun var ve gioda en stabil çalışacak sürümde o bide onun üzerine Caynogenmod eklenince o cihazı uçururuz.

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş senin dediğn olsun ben pek anlamıyorum şuan tel elimde değilde sürüm

2.3.4 bunu 2.3.6 yapınca ne değişecek ? hadi yaptık üstüne cyanogenmod kurunca ne değişcek ? - leri + ları var mı son olarakta acaba bi sorun yaratırmı telin bazı özellikleri çalışmıyomuş bazı modlarında ?

Lohengram

Lohengram

Üye
tamam kardeş senin dediğn olsun ben pek anlamıyorum şuan tel elimde değilde sürüm

2.3.4 bunu 2.3.6 yapınca ne değişecek ? hadi yaptık üstüne cyanogenmod kurunca ne değişcek ? - leri + ları var mı son olarakta acaba bi sorun yaratırmı telin bazı özellikleri çalışmıyomuş bazı modlarında ?

2.3.6 eski bir sürüm fakat 2.3.4 teki hataların uyumsuzluk sorunlarının giderilirmiş ve bundan dolayı 2.3 serisinin son sürümü olan 2.3.6 daha stabil çalışmaktadır :oke:

Caynogenmod,android de bulunan gereksiz servisler devre dışıdır ve stabil çalışır cihaz.Cihaza hükmetmene sağlayan bir customrom'dur.Her şeyiyle daha stabil şekilde çalıştırır cihazı. :pro:

Üst Alt