Samsung Gio güncelleme?

Sponsorlu Bağlantılar

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Gio güncelleme?
Merhaba beyler iyi forumlar, android sürümü 2.1.3 olması lazım 2.1.6ya güncellemelimym yoksa kalsınmı? birde android 4.0 var mı gio içn

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
pardon 2.3.1 yi 2.3.6 yaymışta bu iki sürüm arasında güncellersem eğer kasma vb olur mu? :(

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
:) teşekkürler sanırım 2.3.7 vb çıkmadı ?

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkürler :) birde örneğin gioda sizce temple run veya subway surfer vb kasar mı ? optime gibi bi şansımız varmı kusura bakmayn androidi pek bilmiyorum çok fazla soru sordum ama :)

Lohengram

Lohengram

Üye
peki teşekkürler :) birde örneğin gioda sizce temple run veya subway surfer vb kasar mı ? optime gibi bi şansımız varmı kusura bakmayn androidi pek bilmiyorum çok fazla soru sordum ama :)

Benim Wawe 2 cihazım var tabiki daha iyi GİO'dan ama Subway Surfers Miami de kasmalar yaşamışdım ve bunu çözdüm bir kaç yöntem ile sen bir dene kasarsa bana bildir çözelim :oke:

Oyunun eski bir sürümü var her telefona stabil kasma yapmıyor sende de yapmaz.

Yandex Disk:

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
şuan tel elimde değil :) gelince ulaşırım size :) teşekkürler yardımınız ve ilginiz için :) teşekkürler

Lohengram

Lohengram

Üye
:rica:

• Beğen
Tepkiler: rapocal87

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
hocam şunun gibi şeyler var acaba kötümü ? türkçe var mı ? birde kasar mı? oyunlar açısından istiyorum sürümü sadece :)

Lohengram

Lohengram

Üye
Bakarım mobilim

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
peki :) CyanogenMod 9 Diyor :) 4.0.4 sürüm android videoda kasma yok gibi :)

Lohengram

Lohengram

Üye
Oyun perfornması düşecektir ICS çok ağırdı.

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
ozaman biz yine kaldık orjinale 2.3.6 ya :)

• Beğen
Tepkiler: IrResistible
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Cm rom atıp dene kaldırırsa kullan kaldırmazsa orjinale donmek icin anlatımları araştırırsın

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
İşlem sırasına uymaz kendi kafana iş yaparsan telefon gidebilir :) en iyi çözüm root la bootloader unlock yap sonra cwm kurup back up al eğer atacağın romu sevmezsen bu back up ı kullanırsın

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
kardeş valla hiçbişey anlamadım :( dediğim gibi androidde yeniyim, nasıl yapacağımı anlatabilirmisin hazır resimler filan varsa anlamadm hiçbişey zahmet olcak ama :S

Üst Alt