Bladerock27
Üye
-
Konu Sahibi
-
3 gun once gıo aldım.nokıa daha ustun demıssın uygulama ve oyun yonunden ama sana durumu soyle ozetlıyım.gıo ya yukledıgım oyunlar yuzunden pc de oyun oynamıyorum telden oynuyorum ve şarjım 1 gun bıle gıtmıyor.bıldıgım kadarıylada ekran cozunurlugu ip3gs ile aynıu .super bır ekran kalıtesı var.super amoled kadar olmasada rakıplerıne gore hatta 3gs (1000tl den fazla) eşit cozunurluıkte.gayet memnunum.bu fıyat aralıgında tek tercıh bence gio.uzun arastırmalar sonucu aldım telefonu.pişman olmazın.smdıye kadar nokıa kullandıysan android e adepte olmakta bıraz zorluk ceksende en gec 1 hafta ıcınde uyum saglarsın ıyıkı almısım dersın
Bence samsung galaxy gio al bende onu almayı düşünüyorum oyun uygulama yönünden nokiadan çok üstün galaxy mini ve galaxy fit ten ayıran özelliğide ekran parlaklığı 16 milyon renkli ekrana mevcut.Android şuanda badadan daha üstün. bada da oyun uygulama yönünden sıkıntı yaşabilirsin.Androidde böyle bi sorunun olmaz
sacmalama arkadasım seste bır problem yok kı gıonun ekran cozunurlugu katkat daha ustun ıkı telefonu yanyana koyarak baktınmı sen hıc?fit'inde 16.000.000 rengi var.ama çok derin araştırmalarımın sonucunda gio konuşurken karşı tarafa sesini tam net iletemiyor.bide cızırtısı var
sacmalama arkadasım seste bır problem yok kı gıonun ekran cozunurlugu katkat daha ustun ıkı telefonu yanyana koyarak baktınmı sen hıc?----------Eklendi 25.08.2011 @ 00:11:27 ---------- Yazıldı 24.08.2011 @ 22:32:59 ----------not: nokıa 3d lı telefon ıcın calısmalara basladı ılk 3d lı telefonun cıkıs tarıhı 2020 olarak belırledı
2220 Demek istedn galiba.. 2020ye ne kaldıki..nokia maymundan gelmiş maymuna gidiyor..sacmalama arkadasım seste bır problem yok kı gıonun ekran cozunurlugu katkat daha ustun ıkı telefonu yanyana koyarak baktınmı sen hıc?----------Eklendi 25.08.2011 @ 00:11:27 ---------- Yazıldı 24.08.2011 @ 22:32:59 ----------not: nokıa 3d lı telefon ıcın calısmalara basladı ılk 3d lı telefonun cıkıs tarıhı 2020 olarak belırledı
yok ya anna geldi bile. Nokia baya hızlı bu güncelleme konusunda2220 Demek istedn galiba.. 2020ye ne kaldıki..nokia maymundan gelmiş maymuna gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?