Saat Samsung Gear S2 Classic, Platinum ve 18K Rose Gold olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Gear S2 Classic, Platinum ve 18K Rose Gold olarak duyuruldu
Samsung, akıllı saatinin şimdi de lüks versiyonlarını CES 2016’da gün yüzüne çıkardı…



Güney Kore’nin lider markası olan Samsung, CES 2016’da yeni modellerini arka araya duyurmaya devam ediyor. Bir çok farklı segmentte duyurular gerçekleştiren Samsung’un Amerika Birleşik Devletleri’nde gün yüzüne çıkardığı yeniliklerden bir tanesi de Samsung Gear S2 Classic akıllı saatinin yeni versiyonları oldu.



Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene Eylül ayında Samsung akıllı saati, Gear S2’yi ve bu cihazın diğer bir versiyonu Samsung Gear S2 Classic’i resmi olarak duyurmuştu. Bu akıllı saat yuvarlak tasarımı ile gelen ilk Samsung akıllı saati olurken, ayrıca çerçevesi de dönerek farklı fonksiyonlar sunuyor.

CES 2016’da Samsung, Gear S2 Classic modelinin iki yeni versiyonunu gün yüzüne çıkardı. Bunlardan bir tanesi 18K Rose Gold olarak altın kaplama versiyon olurken, diğeri de Platinum olarak platin kaplama olarak geldi. Bu yeni versiyonların fiyatları da tahmin edildiği üzere normal versiyonlara göre çok daha pahalı olarak geliyor.

Her iki yeni versiyon da, Samsung tarafından Şubat ayı içerisinde satışa sunulacak. Cihazların donanım özellikleri ise normal versiyonlardan farklı olarak gelmiyor.

18K Rose Gold Gear S2 Classic model fildişi rendi hakiki deri kayış ile sunulurken, Platinum (Platin) versiyon ise siyah renkli hakiki deri kayış ile satın alınabilecek.

Samsung Gear S2 akıllı saat 1.2″ büyüklüğünde ve 360×360 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile birlikte geliyor. Yeni akıllı saat 1Ghz saat hızında çift çekirdekli işlemcili Exynos yonga setinden güç alıyor. Diğer önemli özellikler 512MB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi olmakta.

Samsung Gear S2 Classic, Platinum ve 18K Rose Gold olarak duyuruldu - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


Üst Alt