samsung galxy win mi s3 mini mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
samsung galxy win mi s3 mini mi ?
S.A Arkadaşlar 2 gün içinde telefon alıcamda kararsız kaldım samsung galaxy s3 mini ile samsung galaxy win arasında kaldım
s3 mininin ekranı daha iyi 233 ppı win ise 199 ppı yanı 34 ppı lık bi fark var kullanlar bi yardım ederlermi fıyatları hemen hemen aynı sızce hangısıni almalıyım

Kerim.

Kerim.

Üye
win'in gpusu kotu.s3minininde ekrani kucuk. General mobile discovery alabilirsin.600lira fiyati ve gayet iyi

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
general mobile ye nası guvencem ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Hangi konuda?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
bugune kadar general mobıle kullanan pek kısı gormedım kalıte firmalar teknosa vatan computer gibi şirketler bu urunlerı satmıyor nası ltedarik edicem hadı ettık dıyelım garantısını kım vercek

enterneoll

enterneoll

Üye
bu ikisi arasında ise galaxy s3 mini

Kerim.

Kerim.

Üye
bugune kadar general mobıle kullanan pek kısı gormedım kalıte firmalar teknosa vatan computer gibi şirketler bu urunlerı satmıyor nası ltedarik edicem hadı ettık dıyelım garantısını kım vercek
Su an daha satisa cikmadi oyle yerlerde.galiba emin degilim ama su an sadece hepsiburadada satiliyor.ama birkac hafta sonra teknosada goldda vatanda falan satilir muhtemelen.garantidede sorun cikmaz

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Telefonun garantisini telpa veriyor yeterlimi.:)

- - - Eklendi - - -

Electro worlde gm satiliyor

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
ben bugunlerde almayı planlıyordum ama teelfon yenı cıktı bıraz daha bekleyeyım en iyisi

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
güm içinde burdan ön siparişimi vercem arkadaşlar bide cepkask tamamdır :D telefon sudan ucuz yanı o ozellıkler o ekranla telefon cok ucuz bende hepsiburadadan telefonun yanına 25 tl ye kasko alırım ne ekranı kırılmasına üzülürüm ne suya düşmesine kafam rahat olcak yani ama tek sıkıntım ben çok mesajlaşan biriyim telefonda qwerty klavye ve ıphone nunkı gibi mesajlaşma özelliği olsun istiyorum balon şeklinde yani bu özellikler varsa kesin alırım

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
güm içinde burdan ön siparişimi vercem arkadaşlar bide cepkask tamamdır :D telefon sudan ucuz yanı o ozellıkler o ekranla telefon cok ucuz bende hepsiburadadan telefonun yanına 25 tl ye kasko alırım ne ekranı kırılmasına üzülürüm ne suya düşmesine kafam rahat olcak yani ama tek sıkıntım ben çok mesajlaşan biriyim telefonda qwerty klavye ve ıphone nunkı gibi mesajlaşma özelliği olsun istiyorum balon şeklinde yani bu özellikler varsa kesin alırım

Ballon vardır bu arada hayırlı olsun şimdiden doğru seçim:oke: arayüzü beğenmezseniz nova launcher öneririm

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
nova launcher biraz açıklarmısınız ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
nova launcher biraz açıklarmısınız ?

Digee launcherler gibi arayuz programıdır.launcherler arayuzu~temayı değiştirir:oke:telefonun menusunu falan begenmezseniz bunu kullanabilirsiniz:oke:

- - - Eklendi - - -

forumda böyle cok konu var bir link vereyim: http://www.maxicep.com/android-launcher-tema/launcher-dunyasi-gir-iceri-701126.html

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
anladım teşekkürler telefonun inceleme videoları çoktan çıkmış biraz önce izledim klavyesi biraz tuhaf gozukuyor qwerty ama hiç sorun edilcek birşey değil ben beğendim alıyorum :D

Kerim.

Kerim.

Üye
anladım teşekkürler telefonun inceleme videoları çoktan çıkmış biraz önce izledim klavyesi biraz tuhaf gozukuyor qwerty ama hiç sorun edilcek birşey değil ben beğendim alıyorum :D

Degisik bir suru cok iyi klavye var.klavyeyi hic dusunme bile:)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
haklısın telefonu alcam kesinleşti sımdı tek gereken stoklara girmesi 8 e yakın sıteye baktım hıc bırınde stok yok