Samsung Galaxy Young Google Play Açılmıyor. ( Yardım )

Sponsorlu Bağlantılar

sinpaq

sinpaq

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Young Google Play Açılmıyor. ( Yardım )
Arkadaşlar telefonum rootlu. Orjinal sistemine geri döndüm custom rom yüklü değil. Dün new star futbol oyununun pro lisanslı hileli apklarına baktığımda freedom ile yapılanını gördüm. İndirdim yükledim kurdum her neyse, çok anlamadım sildim geri. Fakat google play'a girdiğimde '' Tekrar Dene '' sekmesi çıkıyor bir türlü açılmıyordu. Uygulamaları yönet kısmından, verileri sildim, ön belleği sildim vs vs. sadece güncelleri silmedim gene açmadı. Fabrika ayarlarına döndüm gene açmadı. Ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)

hsno7

hsno7

Üye
telefonu değiştir :D bende de maçkolik açılmamaya başladı.

• Beğen
Tepkiler: sinpaq
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arkadaşlar telefonum rootlu. Orjinal sistemine geri döndüm custom rom yüklü değil. Dün new star futbol oyununun pro lisanslı hileli apklarına baktığımda freedom ile yapılanını gördüm. İndirdim yükledim kurdum her neyse, çok anlamadım sildim geri. Fakat google play'a girdiğimde '' Tekrar Dene '' sekmesi çıkıyor bir türlü açılmıyordu. Uygulamaları yönet kısmından, verileri sildim, ön belleği sildim vs vs. sadece güncelleri silmedim gene açmadı. Fabrika ayarlarına döndüm gene açmadı. Ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)

Freedom kullandıysan

Root Explorer ile /system/etc/ içine girip hosts dosyasını sil.
Telefonu yeniden başlat

• Beğen
Tepkiler: sinpaq
sinpaq

sinpaq

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Değiştirmek isterim ama telefon daha eskimeden değiştiresim gelmiyor :D

Bende freedomun dosya adı ne diyodum sabahtan beri Root Expolerda girip çıkmadığım yer kalmadı. Teşekkürler.

Önemli değil :)

Üst Alt