Telefon Tavsiyesi samsung galaxy y mi gio mu ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msafa1905

msafa1905

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy y mi gio mu ??
samsung galaxy y mi gio mu ??

nedeniyle birlikte yazarsanız.

Kerim.

Kerim.

Üye
bence gio al hem ekranı daha büyük hem ekran çözünürlüğü çok daha iyi

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
alma abi bu telefonları kimse almasın verceğiniz paraya yazık aynı fiyata nokianın modellerine bakın en azından kamerası dayanıklılığı tasarımı adam gibi olur

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
bırak arkadaş ne nokia sı nokia battı geberdi gitti şu an populariteyi android tutuyor şu an en çok satan android. nokia, işletim sistemi tercihinin yanlışlığından dolayı rütbesini düşürüyor :hmmm

Sonuçta Galaxy gio ve y ikiside giriş seviyesi telefonlar ancak bütçene biraz daha ekleyebilirsen git bi 100 tl daha koyup galaxy ace al derim yok bütçe sıkıntısı var diyosan gio al y ye göre daha iyi :oke:

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
bırak arkadaş ne nokia sı nokia battı geberdi gitti şu an populariteyi android tutuyor şu an en çok satan android. nokia, işletim sistemi tercihinin yanlışlığından dolayı rütbesini düşürüyor :hmmm

Sonuçta Galaxy gio ve y ikiside giriş seviyesi telefonlar ancak bütçene biraz daha ekleyebilirsen git bi 100 tl daha koyup galaxy ace al derim yok bütçe sıkıntısı var diyosan gio al y ye göre daha iyi :oke:

Katılıyrum nokiadan bişey beklemeyin artık. Ben 6 aydır gio kullanıyorum ve beni hiç yarı yolda bırakmadı ama artık sıkıldım telefondan değiştiricem. Arkadaşımdada galaxy y var memnun değil. Gio al derim :oke:

oguzhan635

Üye
Bende kendi önerimi söyleyım almışken biraz daha sağlam telefonla başla bende androide gecicem galaxy w veya sony neo veya ace plus arasınnda kaldım.. Kardeşim ace 570 liraya kadar düştü sana onu tavsiye ederım gerçekten görünüş olarakda bence cok güzel bir telefon

Giriş123456789

Üye
Kardeş galaxy y yi öneririm tek sorun kamerasi öbür galaxy lere göre düşük ama bir android tele göre fiyatı çok iyi

xxbarbelxx

xxbarbelxx

Üye
Galaxy gionun ekranı cok az büyük bu fark edilemeyecek derecede eger takıntısız bi kullanıcıysanız,fakat islemci olarak young 830 gio 800 buna baglı olarak youngun rami daha yüksek ve fiyat farkı internetten alırsan aralarında cok az para oynuyor young daha ucuz ve kibar ve youngun sarjı normal kullanıcıysan 4 yada 5 gün rahat gider bunları göz önünde bulundurarak young aldım sizede tavsiye ederim.

- - - Eklendi - - -

Katılıyrum nokiadan bişey beklemeyin artık. Ben 6 aydır gio kullanıyorum ve beni hiç yarı yolda bırakmadı ama artık sıkıldım telefondan değiştiricem. Arkadaşımdada galaxy y var memnun değil. Gio al derim :oke:
Niye kardesm youngdan ne üstünlügü var kamera deme 2 side aynı hemen hemen 2 ile 3.2 arasğnda ne varki ikisindede flash yok islemci young daha iyi tek iyisi gionun tus takımındaki led buda zaten gereksiz 2tane tus var dokunmatik bunun yerini ısıksız bulmak zaten cok kolay sadece görüntü icin ve youngun artıları sarj,islemci,kibarlık ama gioyu begendiyseniz onu alın tercih sizin ;)

DMonSTeR

Üye
Gio :oke:

_symbiancı_

Üye
gio dpn gio gio

xxbarbelxx

xxbarbelxx

Üye
Neden gio bide cevap veriver :D

15097

15097

Üye
Gio bir kaç adım önce :hmmm

_symbiancı_

Üye
gio döm gio:ehe

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Gio nokta

xxbarbelxx

xxbarbelxx

Üye
İşlemci ram hangisi önce bir androidde önce hangisine dikkat edersiniz ? Ekranı biraz daha iyi fakat y kullanıyorum arkadasımda gio var benimki seninkinden iyi diyor kanıtla diyorum yok.. Ve aynı uygulamayı belirli süre kullandık parlaklıklar eş ve wifi paket veri kapalı onunku %29 şarj tüketirken young ise %14 tüketti bide böyle düşünün ben android almadan önce çok araştırdım.

- - - Eklendi - - -

Gio alanlarada lafım yok ama herkes aradığı özellikte alsın bence.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Gio daha iyidir. Ayrıca küçük kuzenimin Galaxy Y'si vardı hiç haz etmedim.

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Nerden gio daha iyiymis galaxy y nerdeyse ace kadar iyi ekran farki var gio ile aralarindaki fark galaxy y nin daha az şarz tuketmesi ,ram ve performans i hatta gingerbread y de daha iyi bir performansla kullaniliyor beb young kulkaniyorum harika bisey gio almayin pisman olursunuz önerim galaxy young...

Kerim.

Kerim.

Üye
Nerden gio daha iyiymis galaxy y nerdeyse ace kadar iyi ekran farki var gio ile aralarindaki fark galaxy y nin daha az şarz tuketmesi ,ram ve performans i hatta gingerbread y de daha iyi bir performansla kullaniliyor beb young kulkaniyorum harika bisey gio almayin pisman olursunuz önerim galaxy young...
Nasıl galaxy y nin ekranı iyi ya?pikseller bariz bi şekilde gözüküyor.ayrıca ace nin ekranı kadar iyi derken?ace nin ekranı iyi mi?3.5inch ekran,320x480 çözünürlük.nesi iyi acaba?

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Ben ace in ekranindan iyi demedim arada ekran farki var dedim bir de galaxy y nin ekrani daha iyi demedim bunu belirteyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...