bırak arkadaş ne nokia sı nokia battı geberdi gitti şu an populariteyi android tutuyor şu an en çok satan android. nokia, işletim sistemi tercihinin yanlışlığından dolayı rütbesini düşürüyor
Sonuçta Galaxy gio ve y ikiside giriş seviyesi telefonlar ancak bütçene biraz daha ekleyebilirsen git bi 100 tl daha koyup galaxy ace al derim yok bütçe sıkıntısı var diyosan gio al y ye göre daha iyi![]()

Niye kardesm youngdan ne üstünlügü var kamera deme 2 side aynı hemen hemen 2 ile 3.2 arasğnda ne varki ikisindede flash yok islemci young daha iyi tek iyisi gionun tus takımındaki led buda zaten gereksiz 2tane tus var dokunmatik bunun yerini ısıksız bulmak zaten cok kolay sadece görüntü icin ve youngun artıları sarj,islemci,kibarlık ama gioyu begendiyseniz onu alın tercih sizin
Katılıyrum nokiadan bişey beklemeyin artık. Ben 6 aydır gio kullanıyorum ve beni hiç yarı yolda bırakmadı ama artık sıkıldım telefondan değiştiricem. Arkadaşımdada galaxy y var memnun değil. Gio al derim![]()
Neden gio bide cevap veriver![]()
Nasıl galaxy y nin ekranı iyi ya?pikseller bariz bi şekilde gözüküyor.ayrıca ace nin ekranı kadar iyi derken?ace nin ekranı iyi mi?3.5inch ekran,320x480 çözünürlük.nesi iyi acaba?Nerden gio daha iyiymis galaxy y nerdeyse ace kadar iyi ekran farki var gio ile aralarindaki fark galaxy y nin daha az şarz tuketmesi ,ram ve performans i hatta gingerbread y de daha iyi bir performansla kullaniliyor beb young kulkaniyorum harika bisey gio almayin pisman olursunuz önerim galaxy young...