Kerim.
Üye
1.4 fabrika çıkışlı OC li wonder bunu bilmiyen mi var yahuacaba ace 2'nin işlemcisi 1.2 ye oc'lanır mı ? işlemcide s2 ile aynı fakat 800 mhz diye biliyordum
ya benim korkum şu wonder'da 1.4 işlemci varken ace 2 nin çift çekirdek 800 mhz olması yüzünden wonder'ın daha hızlı olması gpu olarak ace2 alır zaten tartışmaya gerek yok
Kşke 1ghz çift çekirdek yapsalarmış
Nova3te falan kasıyor mu 3gs?
çok fark olacağını sanmıyorum ama benim aklım halan daha 3GS'de çünkü iphone ve ios kalitesi ile stabilliğini koruyor + ios 6'yı da alıyor
fakat oyunlarda kasarmı o bizi endişelendiriyor
Nova3te falan kasıyor mu 3gs?
bilmem ki,nova 3'te kasmıyorsa bence gönül rahatlığıyla alınabilecek bir cihazdır kendisi
Daha iyi tabii kiBence ace 2 wonderden daha iyidir yani ram 768 çift çekirdek iyi gibi
tabiki ace2 cift cekrdek,768 mb ram ayrica ics güncellemisi alacak.gönül rahatligiyla al derim bende kardesime ace2 alacagm uygun fiyat buldugm zaman.
Kesin wonderi vardır ondan diyodur
çok fark olacağını sanmıyorum ama benim aklım halan daha 3GS'de çünkü iphone ve ios kalitesi ile stabilliğini koruyor + ios 6'yı da alıyor
fakat oyunlarda kasarmı o bizi endişelendiriyor
Ben buldum 850 tl den bir kuruş aşağı inmiyorlar burada
Sola'da Mali400mali400 grafik kartı olduğu için ace 2
800mhz cift cekirdek islemci bence 1.4 ghz tek cekirdekli islemciden daha iyı performans verebilir. Ace2 nin gpusuda iyi. Ram daha fazla . Ayrıca 1ghz ye oc yapilırsa tadından yenmez. Bence ace2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?