avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
ios var diye diyorum ben yahu yoksa donanım olarak tabiki üstünlerKardeşim Sende Alemsin İphone 3GS ne ki ya Çocuk Haklı Wonder Daha İyi Ace2den 3GSDEN Wonder Al derim
bu konuyu ben açacaktım fakat abim benim yerime açmış
Kardeşim bir arkadaşım var kendisinde Wonder var Abisinde SII telefonları abisi aldı sürpriz. Sonra baktı Wonder'a SII den farkı yok neredeyse. Boşuna para verdi diye üzülüyor. Bende var diye demiyorum Wonder _ On numara
açtım işte,dün akşamdan beri sana aç aç diyordum açmadın ben açtım o yüzden
- - - Eklendi - - -
s2'den nasıl farkı yok ya anlamadım ? s2'deki donanım yeter tamam arayüz olarak aynılar kabul ediyorum
3GS yeter yav farklı bir deneyim olur ama illede androd isterse galax w
Arkadaşın dediğini söyülüyorum kardeşim. Tercih sizin. Bırak kardeşin karar versin
Wonderin işlemcisi aslında 1ghz.OC yapılarak 1.4 ghz yapmışlar.ace2 ise çift çekirdek 800mhzOC li değil.ayrıca wonder adreno 205 kullanırken ace2 mali400 gpu sunu kullanıyor.gps,ekran,tasarım olarak ace2 daha iyi.ben bu yüzden ace2yi seçerdim.ama ace2nin nova3 te falan kastığını görünce bu telefondan soğudum ama yine de ace2yi seçerdim.yani sıralamam şöyle:ace2>wonder>3gs
ayrıca s2 ile wonderin farkı yok diyen arkadaşa bi şey demiyorum
Yanlış Biliyorsun Kardeşim Wonderin İşlemcisi OC'suz 1.4 Ghz
Hayır fabrika çıkışlı OC lu
Bilgiyi nerden edindiğini öğrenebilirmiyim ?
Hayır doğru biliyor bunu bir yerden öğrenmene gerek bile yok işlemciden anlarsın zaten.Bunu o kadar çok tartıştım ki biri de aynı şekilde OC değil demiştiYanlış Biliyorsun Kardeşim Wonderin İşlemcisi OC'suz 1.4 Ghz
Hayır doğru biliyor bunu bir yerden öğrenmene gerek bile yok işlemciden anlarsın zaten.Bunu o kadar çok tartıştım ki biri de aynı şekilde OC değil demişti
1.4 fabrika çıkışlı OC li wonder bunu bilmiyen mi var yahuacaba ace 2'nin işlemcisi 1.2 ye oc'lanır mı ? işlemcide s2 ile aynı fakat 800 mhz diye biliyordum
ya benim korkum şu wonder'da 1.4 işlemci varken ace 2 nin çift çekirdek 800 mhz olması yüzünden wonder'ın daha hızlı olması gpu olarak ace2 alır zaten tartışmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?