Samsung Galaxy Wonder vs Huwaei Honor

Sponsorlu Bağlantılar

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
21.dk.den sonra izleyin.nova3-gta3-shadowgun oynuyor.

Banlı Üye

Banlı Üye

Üye
    Konu Sahibi
Neyse Ya Wonder Alıyorum Sağolun:tşk:

avcitalip

avcitalip

Üye
gmnlünden ne geçiyorsa onu al ama şimdi şahin le bmw aynı yakın özeliklerde arabalar çıkartsa hangisi daha kaliteli olur bi düşün ;)

biraz saçma oldu ama :D

videoyuda şuan arıyorum

BMW tabiki daha iyidir tabi BMW Wonder Oluyor sanırım :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama ace2 ye baktın mı?

avcitalip

avcitalip

Üye
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
sakın wonderdan iyi oyun performansı bekleme :)
yani kötü değil ama bir alex değil.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Wonder'a güzel bir custom rom bulursan telefon daha akıcı olur :) Romsuzda olur :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
- - - Eklendi - - -

aynen öyle :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:D .

Banlı Üye

Banlı Üye

Üye
    Konu Sahibi
Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama ace2 ye baktın mı?
Baktım onda flaşh player yok honor daha iyi ozaman yani dimi beyler Turkcell okadar telefonu çöpe atacak değil ya illaki bir çözüm yolu bulur şebeke işine birde kampanyayla alınınca honor aylık 25 TL ye geliyor wonder 50 TL ye geliyor olmazsa şu Turkcell telefonları düzeltsin honor alırım büyük ihtimalle :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

aynen öyle :D

sen niye imzana kimse samsung almasın yazdın ?

- - - Eklendi - - -

desteğini eski telefonlardan kesiyor yenilerinden kesmiyor mesela benim abimde s2 var ona jelly bean gelecek belki ondan sonrakide gelir eski telefonlara hiçbir firma destek vermez zaten sen kaç kere gördün Nokia'nın hTC nin eski telefonlara destek verdiğini bir tek o olay apple'da var :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Baktım onda flaşh player yok honor daha iyi ozaman yani dimi beyler Turkcell okadar telefonu çöpe atacak değil ya illaki bir çözüm yolu bulur şebeke işine birde kampanyayla alınınca honor aylık 25 TL ye geliyor wonder 50 TL ye geliyor olmazsa şu Turkcell telefonları düzeltsin honor alırım büyük ihtimalle :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

desteğini eski telefonlardan kesiyor yenilerinden kesmiyor mesela benim abimde s2 var ona jelly bean gelecek belki ondan sonrakide gelir eski telefonlara hiçbir firma destek vermez zaten sen kaç kere gördün Nokia'nın hTC nin eski telefonlara destek verdiğini bir tek o olay apple'da var :)
zaten samsungun ikinci en iyi teleonu tabi gelecek ama samsungun 4 tanecik modeli ics alıyor ama sonynin live with walkman modeli bile alıyor ics düşün artık kim ne derse desin samsung bencil bir firma ama kalite işte

avcitalip

avcitalip

Üye
zaten samsungun ikinci en iyi teleonu tabi gelecek ama samsungun 4 tanecik modeli ics alıyor ama sonynin live with walkman modeli bile alıyor ics düşün artık kim ne derse desin samsung bencil bir firma ama kalite işte

alıyor sonra bizim Rambo_FT(Furkan) gibi Sony sahiplerini deli ediyor :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ace2 de flash player var.internette yanlış yazmışlar.