Samsung Galaxy Wonder kendiliğinden kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Wonder kendiliğinden kapanıyor
arkadaşlar alalı 1 ay oldu olmadı telefon kendilinden kapanmaya başladı son 2 gündür sebebi ne olabilir ??

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kapanıp kalıyor ben açıyorum tekrar

Kerim.336

Üye
İlginc:hmmm bende hic olmamisti Allah'a sukur.

xtrem06

xtrem06

Üye
Wipe cache Wipe dalvik vs senin ilacın :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
ciddi bi sorun tek çözüm servis eğer donanımsal ise romla falan olmaz

alaStar

alaStar

Üye
Bir batarya sorunu olması muhtemel servise götürünüz

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
telefonu aveadan yeni aldım zaten bataryasıda fazla gitmiyor

Kerim.336

Üye

Bende seni bekluyordum kerim şukonuya bi el at :)

:).

- - - Eklendi - - -

Telefon reset atsaydi kendine tamam sorun yoktu ama kapanip acilmamasi ilginc.root falan yapmamissindir zaten bi servise gotur veya stok rom at.tavsiyem servise ver.stok rom atinca gecmeyebilir

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
zaten çarşamba ilk işim telefonu garantiye vermek olacak yardımlarınız için çok çok teşekükkür ederim

Kerim.336

Üye
rica ederim:)umarim sorun cozulur:)

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
inşallah :)

onxy1951

Üye
mrb
benim cihaz 2. gününde kendiliğinden kapanmaya başladı
napmam gerekir

capkin_prens

Üye
Bende alalı 1 hafta oldu Bazen kendiliğinden donuyor ve acılıyor. neyden olabilir acaba. siyah ekran geliyor sonra yeni acılmıs gibi ortam acılıyor vs diyor.

alaStar

alaStar

Üye
Bende alalı 1 hafta oldu Bazen kendiliğinden donuyor ve acılıyor. neyden olabilir acaba. siyah ekran geliyor sonra yeni acılmıs gibi ortam acılıyor vs diyor.

Sanada servis yolu var 3 vakte kadar kardeş keşke galaxy w ye bulaşmayaydınız Geçmi olsun..
kerim gelsinde şurda bi mesaj yazsın millete önermekle olmuyor :)
Kerim.336 bu konuyu gör :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Alastar hakkaten bi seyden anladigin yok:d:sen git baska yerlerde takil:Dsanki her wonderda bu sorun var gibi konusuyosun artik sende iyice sacmaladin:d:tabi senin telefonun kullanicisi olmadigi icin pek boyle konular goremiyoruz kusra bakma:D

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
Alastar hakkaten bi seyden anladigin yok:d:sen git baska yerlerde takil:Dsanki her wonderda bu sorun var gibi konusuyosun artik sende iyice sacmaladin:d:tabi senin telefonun kullanicisi olmadigi icin pek boyle konular goremiyoruz kusra bakma:D

Onu bunu bırakta çözüm öner madem biliyosun bilen biliyo ne kadar kullanıcısı olduğunu tutturmuşsunuz bi kullanıcı :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Cozumu ilk sayfada onerdim zaten.sen artik iyice sacmaladin:Doku bi konuyu hakkaten ugrastirdin ya|-)

Üst Alt