Samsung Galaxy W | Root yaptım artık neler yapabilirim hangi uygulama önerirsiniz ram için vs vs vs

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W | Root yaptım artık neler yapabilirim hangi uygulama önerirsiniz ram için vs vs vs
meraba şuan root oldum hangi uygulamaları önerirsiniz hangileri yararlı olur neler daha telefonunu performasını arttırır yardımcı olursanız çok sevinirim :))) şimdiden teşekkürler ..

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Titanium backup

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
ne işe yarıyo ?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Ne işe yaramıyor ki google de arat bulursun

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
sistem ayarlarını kullanıcı bilgilerini yedeklemeye yarıyor sonradan telefonu güncelledikten sonra veya rom attiktan sonra uygulamaları oyunları geri alabiliyorsun

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yapmıcam rom işi sakat ya iyi bi rom bulmak zor . bi tek yedeklemede mi işe yarıyo ?

bu arada başka uygulama yok mu ? root için.

Apol16

Üye
Titanium backup, telefonuna entegre google+ gmail kiesair gibi uygulamalardan kullanmadıklarını kaldırmana yarar. telefonda extra yer açılır.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
koskaca forumda performansı arttırcak uygulama ismi söylicek yok mu bakın linke gerek yok yaa sadece ismini istiyorm :S

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
koskaca forumda performansı arttırcak uygulama ismi söylicek yok mu bakın linke gerek yok yaa sadece ismini istiyorm :S

yav yazıyolar ya işte ne sitem ediyon. System app remover sistem dosyalarını kaldırabilmeni sağlar.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
tavsiyeye devam.ben de root yaptım da :)

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
-

-

- /data/tombstones 'in içindekileri silmeni tavsiye ederim (tamamen gereksiz ve bende 200 mb yer kaplıyordu.

-

:oke:

Hepsi kendi kullandığım programlardır.

Üst Alt