Avarel22
Üye
-
Konu Sahibi
-
o çok farklı bir şey custom romlarda öyle bir sorun olmazAyni seyi ben yaptim 9070 yazilimini 9070p yr yukledim telefon hard brick oldu verdim servise normalde kullanici hatasi yanmis telefon ama tanidik di degisime soktular. Dikkatli ol
Yine de dikkatli olsu arkadaso çok farklı bir şey custom romlarda öyle bir sorun olmaz
aynenYine de dikkatli olsu arkadas
rootlasan iyi edersin çünkü wonder a güncelleme gelmeyecekArtik sorun degil eski orjinal roma geri dondum ben alismisim bir kere ,samsung guncelleme getirmedigi surece ben uzun bir sire daha root atmam telefona .
aynen 100 tl fazla verip ace 2 almıştım bende aldığımda 2.3.6 vardı ama performans olarakta stock rom da bile farkediyor ace 2 daha iyi hem jelly bean güncellemesi de verileli baya olduBende saten o yuzden kafami duvarlara vuruyorum 100 tl falan fark vardi sanirim ama ben teli aldigimda ikiside 2.3.6 di
yine de hiçbir zaman gerçeği kadar iyi olmaz aynı özelliklerin çoğu bulunsa bileCustom rom öneririm, hem stabil olucak hem de androidin son güncellemelerini kullanırsınız.
aynen 100 tl fazla verip ace 2 almıştım bende aldığımda 2.3.6 vardı ama performans olarakta stock rom da bile farkediyor ace 2 daha iyi hem jelly bean güncellemesi de verileli baya oldu
yine de hiçbir zaman gerçeği kadar iyi olmaz aynı özelliklerin çoğu bulunsa bile
Daha önce sağlam bi rom kullandın mı bilmiyorum ama ben kesinlikle Custom romu stock roma tercih ederim. Stock'a ait tüm özellikler var artı cok daha özelleşmiş ve güzel olucak. Bence çok daha akıcı. Benim wonder android 4.2.2 şu an, 350 TL ye sıfır almıştım klon imeili. Gidip bin liralık telefon alsam anca şuanki performansı alırdım.
sağlam bir rom kullandın mı diye soruyomusun ace 2 için çıkmış her romu denedim-editledim ben şu an telefonda 4.2.2 cm 10.1 nightly var ben pek custom sevmiyorum o yüzden öyle düşünüyor olabilirsin zevk meselesi bi de ace 2 şu an bizim buralarda 400-450 tl arası 1000 tl lik değil ayrıca wonderi fazla büyütme şimdi gmd ci gelir der 650 tl lik telefonla seni geçer kalırsın öyle bende telefon çok hızlı sanıyodum ama o kadar değil donanım her zaman daha önemli
bizim buralarda gio kullanan birisi var kral benim diyorYani dediğin gibi zevk meselesi, kendi fiyat aralığında ne uygunsa o kral senin için. En azından benim için öyle. Ehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?