Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy W oyıun problemi
Sponsorlu Bağlantılar
emperorilhan
Üye
şimdi ben de galawy w kullanıyorum, orjinal rom da kullanıyorum üstelik..
yüklediğiniz oyun-uygulama sayısı yüksekse ya da arka planda çalışan ram belleği fazlasıyla kullanan uygulama yüksekse kasması doğaldır.
kardesim ace 2 nin hafizasi 4gb ha bde root atmistm telefona bde dahili hafizayi telefonun hafizasyla degistirmeye calistim bu islemi yaptiktan snra telefon ne kendi hafizasini nede dahili hafizayi goruyordu ha onereceginiz aciklamali bi yardiminiz warsa cook memnun olurum
-Emre
Üye
evet wondern stock romu kötü. ama bu cihazın da kötü olduğunu anlamına gelmez. şuan ben de cm 9 yüklü ve xperia launcher ile kullanıyorum donma kasılma hiç bir şey yok. Eğer gerekli işlemleri stock romda da yaparsanız cihazınz ucak gibi olur =)
en basitleri :
Ram Booster pro kullanin
launcherinizi değiştirin (tavsiyem xperia launcher)
en az 16gb class10 hafıza kartı kullanin
cihazda facebook skype gibi sosyal uygulamaları kaldirin çünkü çok ram harciyorlar sürekli çalışarak.
swap yapmak istiyorsanız cihazı rootlayin
(böylece oyunları hafıza kartına da Kurabilirsiniz.)
roottan sonra cihazdaki Gereksiz uygulamaları kaldirin
stock romda denemedim ama cm9 da bir kernel ile işlemciyi 1.8 Ghz hızında calistirabilirsiniz =)
suleyman_77
Üye
bana bu konularda bilgisi olan arkadas daha detayli anlata bilirmi oyunlari dahili hafizaya kurmak istiorum hepsi bu cm10 kurarsam olurmu? ha bde su nfs mostwanted oyununu yapabilen warmi arkadaslar
-aLoNeDarK-
Üye
1.4 mhz çogu androıd telefonda yok bile....ş,imdı kullanıyorum dead trigger..subway surf...temple run 2...gta3....asphalt 5...angry birds... fifa2012 bunlarda hıc kasma yaşamadım zaten bir aydir aldım çok ama çok memnunum...
cabır
Üye
bn romlar da deniyorum kernel sayesinde hic bi kasma olmuyo kullnmasini bielene cok guzel tel bide 1.4 ghz i az buluyorsunuz bilgisayar aliyonuz sanki yukleyin keenel olsun 1.8 ghz cm10 kullnmanizi terch Ederim
kardesim ace 2 nin hafizasi 4gb ha bde root atmistm telefona bde dahili hafizayi telefonun hafizasyla degistirmeye calistim bu islemi yaptiktan snra telefon ne kendi hafizasini nede dahili hafizayi goruyordu ha onereceginiz aciklamali bi yardiminiz warsa cook memnun olurum
evet wondern stock romu kötü. ama bu cihazın da kötü olduğunu anlamına gelmez. şuan ben de cm 9 yüklü ve xperia launcher ile kullanıyorum donma kasılma hiç bir şey yok. Eğer gerekli işlemleri stock romda da yaparsanız cihazınz ucak gibi olur =)
en basitleri :
Ram Booster pro kullanin
launcherinizi değiştirin (tavsiyem xperia launcher)
en az 16gb class10 hafıza kartı kullanin
cihazda facebook skype gibi sosyal uygulamaları kaldirin çünkü çok ram harciyorlar sürekli çalışarak.
swap yapmak istiyorsanız cihazı rootlayin
(böylece oyunları hafıza kartına da Kurabilirsiniz.)
roottan sonra cihazdaki Gereksiz uygulamaları kaldirin
stock romda denemedim ama cm9 da bir kernel ile işlemciyi 1.8 Ghz hızında calistirabilirsiniz =)