Samsung Galaxy W Orjinal İtalya Romu Kasım 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
arkadaşlar bu italyanın versiyonunu yükleyelim mi yoksa başka Türkçe dil destekli orjinal romumu yükleyelim telin orjinalliğini bozmadan

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şu romlar tavsiye edilenlerden ve Türkçe destekli sizce hangisini yükleyelim

Romanya xxlm6

Slovakya XXLM8

Ve apn ile ilgili sorunlar oluşuyormuş onu nasıl hellederim

- - - Eklendi - - -

Romanya xxlm6 yükledim çok hoşum gitti küçük özellikler eklenmiş olsada önemli farklar yarattı:oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaşlar bu italyanın versiyonunu yükleyelim mi yoksa başka Türkçe dil destekli orjinal romumu yükleyelim telin orjinalliğini bozmadan

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şu romlar tavsiye edilenlerden ve Türkçe destekli sizce hangisini yükleyelim

Romanya xxlm6

Slovakya XXLM8

Ve apn ile ilgili sorunlar oluşuyormuş onu nasıl hellederim

- - - Eklendi - - -

Romanya xxlm6 yükledim çok hoşum gitti küçük özellikler eklenmiş olsada önemli farklar yarattı:oke:
ne fark varki TR romundan?

ousta

ousta

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben şuan wonder için avrupa ülkelerinde yayınlamış son rom olan bulgar romunu kullanıyorum farkı ne en son güncel yazılım hızlı seri türkiye romundan farkı bu bazı düzeltmler yapılıyor yükleyince o farkı görebilirsiniz örneğin geçişler hızlanıyor bunun gibi şeyler. italya romunu kullandım gayet iyi. ben en son hangi ülkeye yazılım çıkıyorsa onu yüklüyorum...

fgokhanb

Üye
arkadaslar bircok rom denedim en iyisi romanya romu super

Kerim.

Kerim.

Üye
xxlm8 mi xxlm6 mı iyi?
sadece dediğim romları kullananlar cevaplarsa sevinirim:)

- - - Eklendi - - -

yoksa bu rommu?

LomeX

Üye
kurdum fakat paket veriyi kullanamıyorum (wifi'yi kullabiliyorum) ne yaptıysam kullanamadm yardım :(

ousta

ousta

Üye
    Konu Sahibi
kurdum fakat paket veriyi kullanamıyorum (wifi'yi kullabiliyorum) ne yaptıysam kullanamadm yardım :(

vpn ayarların yapılmamış.

Ayarlar> Kablosuz ve Ağ > Mobil ağlar > Erişim noktaları adı

buraya yeni vpn ekle yapın ( bunu orta tuşun solunda kalan menü dokunmatik tuşundan yapacaksınız) bura isim ve apn ye hangi hattı kullanıyorsanız yazın çıkın ve oradaki daireyi seçili yapın olacaktır.

cemaksoy

cemaksoy

Üye
kardeş slovakya romunu öneriyosun yani. Onu yüklesem memnun kalır mıyım? Şarj, stabilite vs. Şarj onemli degil şuanki gibi gitse de olur. Stabilite Türkiye romundan iyiyse yüklemek isterim
ben custom rom öneririm daima ama illa stock istersen norveç romunu yükle subway surf , shadowgun vs. takılmadan akıyor :D

Üst Alt