Samsung Galaxy W Orjinal İtalya Romu Kasım 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ousta

ousta

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W Orjinal İtalya Romu Kasım 2012
Arkadaşlar sammobile de yeni gördüm denemedim ama en son güncel orjinall rom deneyince artılarını eksilerini yazarım....

sadikbircan

Üye
Hiçbir + yada - beklemeyin.Value pack güncellemesinin italya versiyonu sadece.

erdi_s

erdi_s

Üye
yuklemeyelim mi

erdi_s

erdi_s

Üye
Hmm ya ama görüntülü konuşma olmaması düşündürüyo beni yoksa cm9u havada karada yuklicem de. İtaly rom daha stabil olabilir mi acaba

- - - Eklendi - - -

usta sende cm9 hangi versiyon var

mnyak94

Üye
Yükleyecek arkadaşlara izlenimlerimi yazayim.
-ler
menü açılırken kasma yapıyor yani uygulamalar tuşuna bastığınızda takılarak uygulamalar geliyor
herhangi bir uygulama açınca yine kasılma var akışkanlık yok mesela whatsapp a basınca önce ekranın yarısı sonra diğer yarısı geliyor
şarj olayını deneyemedim çünkü 4veya5 dk bu rom u kullandım.
ve ayriyeten italya rom olduğu için 4-5 uygulama italya programları şeklinde yani root atmayacaksanız o saçma uygulamaları hergün görmek zorunda kalırsınız.
+lar
hiçbirşey.

bunların hepsi rootlu ve titanium ile çoğu uygulama durdurulmuş haldeydi yani kasma oldukça fazla üstüne slovakya romu attım şuan süper zaten denemek için kurmuştum.kuracak arkadaşlara bir ümitle kurmalarını önermiyorum.ilk gelen stock romdan bile kötü.

erdi_s

erdi_s

Üye
Yükleyecek arkadaşlara izlenimlerimi yazayim.
-ler
menü açılırken kasma yapıyor yani uygulamalar tuşuna bastığınızda takılarak uygulamalar geliyor
herhangi bir uygulama açınca yine kasılma var akışkanlık yok mesela whatsapp a basınca önce ekranın yarısı sonra diğer yarısı geliyor
şarj olayını deneyemedim çünkü 4veya5 dk bu rom u kullandım.
ve ayriyeten italya rom olduğu için 4-5 uygulama italya programları şeklinde yani root atmayacaksanız o saçma uygulamaları hergün görmek zorunda kalırsınız.
+lar
hiçbirşey.

bunların hepsi rootlu ve titanium ile çoğu uygulama durdurulmuş haldeydi yani kasma oldukça fazla üstüne slovakya romu attım şuan süper zaten denemek için kurmuştum.kuracak arkadaşlara bir ümitle kurmalarını önermiyorum.ilk gelen stock romdan bile kötü.
kardeş slovakya romunu öneriyosun yani. Onu yüklesem memnun kalır mıyım? Şarj, stabilite vs. Şarj onemli degil şuanki gibi gitse de olur. Stabilite Türkiye romundan iyiyse yüklemek isterim

Kerim.

Kerim.

Üye
Hmm ya ama görüntülü konuşma olmaması düşündürüyo beni yoksa cm9u havada karada yuklicem de. İtaly rom daha stabil olabilir mi acaba

- - - Eklendi - - -

usta sende cm9 hangi versiyon var
Beta3.ve ben oluyor diye biliyorum

Zenji

Üye
bende yukledim ben çok beğendim yirmiye yakin uygulama attım hiç bi kasma falan yok artılari rehber ve mesaj yazi boyutlarını ayarliyabiliyorsun şarj belki birazdaha iyi dun attım bayaği kurcalamame rağmen yuzde yetmişlerde bi bukadar artiden sebeb yuklenirmi bilmem karar sizin saygılar

furuko1231

Üye
ben de yükledim gerçekten çok beğendim stabil rom budur bence kendi fikrim

KELGER

KELGER

Üye
bende yukledim ben çok beğendim yirmiye yakin uygulama attım hiç bi kasma falan yok artılari rehber ve mesaj yazi boyutlarını ayarliyabiliyorsun şarj belki birazdaha iyi dun attım bayaği kurcalamame rağmen yuzde yetmişlerde bi bukadar artiden sebeb yuklenirmi bilmem karar sizin saygılar

arkadaşlar 20 programa siz program mı diyorsunuz ben 50 den aşağı uygulama yüklemiyorum ama yinde kasma olmuyor.
Ama bu roma değil s3 görünümlü bir rom kullanıyorum.

Zenji

Üye
hangi rom o merak ettim yani belki daha fazla yüklesem belki yine kasma yapmicak ama ben o kadar yükledim saygılar

ousta

ousta

Üye
    Konu Sahibi
bu romu yükledikten sonra tam format atarsanız sorun kalmaz şuan ben kullanıyorum bundan önce norveç romunu kullandım benzer sayılır...

muhammed46

Üye
Slovak romuna göre iyileştirme var önceden 50mb alan kalıyordu şimdi 120mb fazla ram boş kalıyor. Slovak romunda kaydırma sorunu vardı bunda yok. Birde google play de Dead trigger uyumsuz diyor yüklenmiyor. italya romunda aynı hatayı alan var mı?

kubiilay

Üye
Bu yabancı ama orjinal roomları yükleyip garantiye verebiliyor muyuz ?

JohanGielen

JohanGielen

Üye
Arkadaşlar son dönemde Sam mobile sitesinden neredeyse tüm ülkelerin romlarini denedim bana göre en iyisi italya romu gerekli ayarları yaptıktan sonra inanılmaz stabil oluyor tavsiye ederim

taner202

taner202

Üye
Ardaşlar yükledim ama benden ekran şifresi istedi hard reset yapıcaktım bu seferde şifre istedi şifreleri bilen acil yardım

Kerim.

Kerim.

Üye
ben 2.3.5 denemek istiyorum.hangi ülkenin 2.3.5romunu indireyim?

Üst Alt