usta sende cm9 hangi versiyon varBunun yerine cm9![]()
kardeş slovakya romunu öneriyosun yani. Onu yüklesem memnun kalır mıyım? Şarj, stabilite vs. Şarj onemli degil şuanki gibi gitse de olur. Stabilite Türkiye romundan iyiyse yüklemek isterimYükleyecek arkadaşlara izlenimlerimi yazayim.
-ler
menü açılırken kasma yapıyor yani uygulamalar tuşuna bastığınızda takılarak uygulamalar geliyor
herhangi bir uygulama açınca yine kasılma var akışkanlık yok mesela whatsapp a basınca önce ekranın yarısı sonra diğer yarısı geliyor
şarj olayını deneyemedim çünkü 4veya5 dk bu rom u kullandım.
ve ayriyeten italya rom olduğu için 4-5 uygulama italya programları şeklinde yani root atmayacaksanız o saçma uygulamaları hergün görmek zorunda kalırsınız.
+lar
hiçbirşey.
bunların hepsi rootlu ve titanium ile çoğu uygulama durdurulmuş haldeydi yani kasma oldukça fazla üstüne slovakya romu attım şuan süper zaten denemek için kurmuştum.kuracak arkadaşlara bir ümitle kurmalarını önermiyorum.ilk gelen stock romdan bile kötü.
Beta3.ve ben oluyor diye biliyorumHmm ya ama görüntülü konuşma olmaması düşündürüyo beni yoksa cm9u havada karada yuklicem de. İtaly rom daha stabil olabilir mi acaba
- - - Eklendi - - -
usta sende cm9 hangi versiyon var
denedin mi hicBeta3.ve ben oluyor diye biliyorum
bende yukledim ben çok beğendim yirmiye yakin uygulama attım hiç bi kasma falan yok artılari rehber ve mesaj yazi boyutlarını ayarliyabiliyorsun şarj belki birazdaha iyi dun attım bayaği kurcalamame rağmen yuzde yetmişlerde bi bukadar artiden sebeb yuklenirmi bilmem karar sizin saygılar
http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/rom-backup-restore-oyun-stock-gb-s3-temali-v1-717015.htmlhangi rom o merak ettim yani belki daha fazla yüklesem belki yine kasma yapmicak ama ben o kadar yükledim saygılar