Samsung galaxy w Mi Sony ericsson xperia neo v Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadixetor84

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy w Mi Sony ericsson xperia neo v Mi?
2side 750 teknosada buna göre bana hangisini almam gerektiğini söyler misiniz?hangisini alırsam uzun süre kullanabilirim?Yardımlarınızı ve deneyimli kişilerin yorumlarını bekliyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sony ericsson neo v kardeş şahsen samsung alacaksan 1000 lira ve üstü telefon alacaksın ben galaxy ace aldım aldıgım güne lanet ettim kesinlikle neo v

sadixetor84

Üye
    Konu Sahibi
Ama işlemci hızı wifi hızı gibi özellikler samsung galaxy w de daha iyi neo v de hdmı telefon ekranı ve çözünürlüğü daha yüksek arada kaldım bu arada ace gerçekten kasıyor ama galaxy w 1.4 ghz işlemciyle akar diye düşünüorum yanlış mı düşünüyorum?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Ama işlemci hızı wifi hızı gibi özellikler samsung galaxy w de daha iyi neo v de hdmı telefon ekranı ve çözünürlüğü daha yüksek arada kaldım bu arada ace gerçekten kasıyor ama galaxy w 1.4 ghz işlemciyle akar diye düşünüorum yanlış mı düşünüyorum?

Dostum teknik özellikleri kandırıcıdır kullanıma bakılır o yüzden Neo V çok daha iyidir.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4356787]

Dostum teknik özellikleri kandırıcıdır kullanıma bakılır o yüzden Neo V çok daha iyidir.
[/QUOTE]

işte bu :oke: ayriyetten neo v de akar gider 1 ghz işlemci hızı takılma falan olmaz yani

tempestshine

tempestshine

Üye
ForeverAlone";4356787][COLOR="Black' Alıntı:

[/COLOR]

+1 :good:

alien97

alien97

Üye
galaxy w için ics`nin gelip gelmeyeceği belli değil büyük ihtimal gelmeyecek ama neo v için kesin gelecek bunuda göz önünde bulundurun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt