Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung galaxy w Mi Sony ericsson xperia neo v Mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadixetor84
Üye
Konu Sahibi
Samsung galaxy w Mi Sony ericsson xperia neo v Mi?
2side 750 teknosada buna göre bana hangisini almam gerektiğini söyler misiniz?hangisini alırsam uzun süre kullanabilirim?Yardımlarınızı ve deneyimli kişilerin yorumlarını bekliyorum.
Kingmortall
Üye
sony ericsson neo v kardeş şahsen samsung alacaksan 1000 lira ve üstü telefon alacaksın ben galaxy ace aldım aldıgım güne lanet ettim kesinlikle neo v
sadixetor84
Üye
Konu Sahibi
Ama işlemci hızı wifi hızı gibi özellikler samsung galaxy w de daha iyi neo v de hdmı telefon ekranı ve çözünürlüğü daha yüksek arada kaldım bu arada ace gerçekten kasıyor ama galaxy w 1.4 ghz işlemciyle akar diye düşünüorum yanlış mı düşünüyorum?
Ama işlemci hızı wifi hızı gibi özellikler samsung galaxy w de daha iyi neo v de hdmı telefon ekranı ve çözünürlüğü daha yüksek arada kaldım bu arada ace gerçekten kasıyor ama galaxy w 1.4 ghz işlemciyle akar diye düşünüorum yanlış mı düşünüyorum?