Samsung Galaxy Tsb 3 7.0 Wifi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

babamorg

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tsb 3 7.0 Wifi Sorunu
galaxy tab 3 7.0 tabletim var evimdeki süperonline modemimin dibinde bağlanıyorum sonra bağlantı kesiliyo yani şöyle oluyo ip adresi alınıyo bağlantı kuruldu oluyor sonra bağlantı kesildi yazıyor ama başkalarının wifilerinde bağlanıyo süperonline wifim bi hemen yardım etseniz yoksa hemen kafayı yiycem

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Modemizindeki güvenlik yapılandırmasını değiştiriniz (wpa2 /wpa seçimi ).Ayrıca wifi kanal ayarı var onuda değiştirerek deneyebilirsiniz.

anilari35

anilari35

Üye
gizli ağ yapıp şifreyi kaldır öyle dene birde usta

babamorg

Üye
    Konu Sahibi
tam anlamadım bana detaylıca anlatırmısın admin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
tam anlamadım bana detaylıca anlatırmısın admin
Şimdi şöyle söyleyim cihazınız başka yerlerde çalışıyor değilmi ? öyleyse evinizde kullandığınız modemin kablosuz güvenlik ayarlarında koruma türünü wpa2 ise wpa konumuna getirip deneyiniz.

babamorg

Üye
    Konu Sahibi
abi olmadı wpaydı wpa 2 yaptım ama yinede olmadı

- - - Eklendi - - -

admin olmadı yaaa hemen bir yardım etsen wpa idi wpa 2 yaptım leptop gitti wifi zaten ama tablet gelmedi olmadı internet geri wpa yapmak zorunda kaldım

- - - Eklendi - - -

hemen adminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn acil yarıdm etttttttttttttttttttttttttttt yoksa kafayı yiycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:
:vur:vur:vur:vur:vur :vur :vur :vur

- - - Eklendi - - -

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nolur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acil cevaplayın

- - - Eklendi - - -

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nolur cevaplayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sakin sakin siz baska yerde baglanti kurdunuz degilmi size gore sorunlu iken

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

Üst Alt