TheNightMare.
Üye
onceden yoktu simdi baktim 50 mblik bi guncelleme var birazdan indirecem,
oyun oynarsam gunde 2 kere az oynarsam bi kere yeterli50 mb lik indirdim android surumu guncelleniyo dedi hala 4.2.2 simdi 37 mb daha guncelleme cikti onuda indiriyorum bakalimandroid os yukseltiliyo falan dedi pek fark yok hala 4.2.2
android surumu guncelleniyor yaziyodu ekranda o yuzden dedimbnde hic oyun oynamiyorum 24 saatte bir sarj ediyorum.
Guncelleme baska bir seyi gelistirmek icin yayinlanmis olmali Örneğin;
Pil Suresini uzatmak icin bile guncelleme yayinlanabilir...Birde Telefonu yumuşak bir zemine hafifce vurunca boncuk sesi gibi bir ses geliyor mu?
Hafifce vurunca ses geliyor kamera lens inin oralardan geliyor sanirim sende de oluyor mu.?android surumu guncelleniyor yaziyodu ekranda o yuzden dedim
nasil boncuk sesi icinde biseymi sallaniyo
Guzel Cihaz Tasiye ederim...lütfen beni biraz daha bilgilendirimisiniz
1gb ve ustu oyun oynamazsan 10 numara 5 yildizlütfen beni biraz daha bilgilendirimisiniz
yok ses gelmiyor bende senin cihaz sert dustuyse bisey olmus olabilirHafifce vurunca ses geliyor kamera lens inin oralardan geliyor sanirim sende de oluyor mu.?
Guzel Cihaz Tasiye ederim...
Yok daha hic bir sekilde dusmedi ama kamera merceginin oralara hafifce yere vurunca ses geliyor1gb ve ustu oyun oynamazsan 10 numara 5 yildiz
yok ses gelmiyor bende senin cihaz sert dustuyse bisey olmus olabilir
benimde kameranin bi cm sagina soluna bastirinca arka kapag gicirdiyorYok daha hic bir sekilde dusmedi ama kamera merceginin oralara hafifce yere vurunca ses geliyor
Bende bu gun Yazilim'ı Guncelledim tek Gorsel olarak alt tarafta bulunan Telefon Uygulamasinin Simgesi biraz degismis geldi Sana da oyle geldimibenimde kameranin bi cm sagina soluna bastirinca arka kapag gicirdiyor
evet oraso degismis ic olarak kasmalar azalmis gibi geldi bana begendimBende bu gun Yazilim'ı Guncelledim tek Gorsel olarak alt tarafta bulunan Telefon Uygulamasinin Simgesi biraz degismis geldi Sana da oyle geldimi
Telefonun Şarjini aksam yatmadan once 96 iken sabah kac oluyor... ben %100 birakiyorum %70 kaliyor sabah baktigim da.evet oraso degismis ic olarak kasmalar azalmis gibi geldi bana begendim
Pil koruma uygulamasi mi kullaniyorsun?ben acik uygulamali ve interneti kapatiyorum rami temizliyorum bataryatida optimize ediyorum %3 ile %5 arasi gidiyo
normal batarya programi kullanmasam da ayni ama acik uygulamari kapatip rami temizlemelisinPil koruma uygulamasi mi kullaniyorsun?
Bu gun guncellemeleri denetledigimde yeni guncellemenin geldigini gordum sen guncelledin mi ?normal batarya programi kullanmasam da ayni ama acik uygulamari kapatip rami temizlemelisin
Cihazi guncelledim. degisenler olarak;Bakiyim varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?