Telefon Tavsiyesi SAMSUNG GALAXY TREND PLUS

bnde hic oyun oynamiyorum 24 saatte bir sarj ediyorum.
Guncelleme baska bir seyi gelistirmek icin yayinlanmis olmali Örneğin;
Pil Suresini uzatmak icin bile guncelleme yayinlanabilir...Birde Telefonu yumuşak bir zemine hafifce vurunca boncuk sesi gibi bir ses geliyor mu?

android surumu guncelleniyor yaziyodu ekranda o yuzden dedim
nasil boncuk sesi icinde biseymi sallaniyo

Tepkiler: CaptainPrice.
ben acik uygulamali ve interneti kapatiyorum rami temizliyorum bataryatida optimize ediyorum %3 ile %5 arasi gidiyo

normal batarya programi kullanmasam da ayni ama acik uygulamari kapatip rami temizlemelisin
Bu gun guncellemeleri denetledigimde yeni guncellemenin geldigini gordum sen guncelledin mi ?
Guncellediysen yeni ozellikler veya bir seyler degismis mi ?

Bakiyim varmi

Tepkiler: CaptainPrice.
Cihazi guncelledim. degisenler olarak;
Uygulamalar'in fabrika cikisi guncellenmis. Ornegin YouTube uygulamasi fabrika cikisi Farkli surumdeydi su an Cihazi sifirlasakta YouTube uygulamasi Cihazi Aldigimiz ilk gundeki olmaz...
Birde Cihazda kararlılık ve Performans Guncelleme ile beraber daha da Gelistirilmis...
Birde birsey sormak istiyorum: Cihazda Bildirim panelini acip yukardaki ayarlar carkina bastiginda gorsel efekt olarak kasmalar oluyor mu ?
Örnegin Bildirim panelinden Ayarlara girip geri tusundan Ana Ekrana dondugunde Sonra tekrar ayni yerden ayarlara girdiginde kasmalar oluyormu gorsel olarak bahsetiyorum...