Samsung Galaxy SIII'üm Telpa'dan Geldi,İşçiliği Merak Edenlere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII'üm Telpa'dan Geldi,İşçiliği Merak Edenlere...

açıkça söylemek gerekirse eğer başınıza benim başıma gelen gibi bir olay gelirse yani ekranınız falan kırılırsa sakın telefon tamircisine falan yaptırmayın !!! ya daha pahalıya yapıyorlar yada hemen hemen aynı fiyata üstelik bir garantide vermiyorlar taktıkları parçanın orijinal olup olmadığı bile meçhul

her neyse 2 hafta önce salı günü kargoya verdim cihazımı cihaz perşembe günü sistemlerine girdi ve pazartesi gününe kadar arıza tespiti yaptılar salı günü bize fiyat belirttiler bizde karta parayı yatırdık fakat kredi kartının ödemesi varmış onunla karşılaştık ve para karta gitti ardından kartın sahibi babam bu salı yani dün sabah 10:30 sıralarında karta parayı yatırıp ödeme yaptı aynı gün cihazı kargoya verdiler ve bugün cihaz elime geçti

İşçilik :

işçilik olarak cihazın kasası komple değişmiş ve çok güzel işçilik çıkartmışlar hiçbir problem yok bu konuda kendilerini tebrik ediyorum ve hakkımı sonuna kadar helal ediyorum tabi o parçanın fiyatı gerçekten 500 TL civarındaysa

kesinlikle tek tavsiye edeceğim servistir,eskiden 5800'ımı teleservice'ye çok yollamıştım bir türlü ekranı değiştirmemiş yazılım atıp göndermiştiler aynı şekilde babamın genpa garantili N95-8GB'tı kamera'da video çekerken kasma sorunu vardı ve bu problemi hiç çözememiştiler 2-3 kere servise gidip geldikten sonra babam dahada uğraşmamıştı ama telpa öyle değil paramızın karşılığını verdi tek seferde adam gibi onarım yaptılar şuanda hiçbir sıkıntı yok umarım olmazda

tamı tamına

495,70 TL Tuttu

Seglopsi

Üye
gecmis olsun. bir daha zarar vermemen temennimle

Yazık olmuş o paraya. Dikkatli kullanmak lazım şu telefonları, pahalı cihazlar..

TeAmo42

Üye
Bende şuan aynı durumdayım Kasa değişiyor demişsin Benim kasa şuanda pırıl pırıl eski kasayı geri gönderiyorlarsa Benimkini yollasınlar satarım ben çiziksiz kasa daha

Geçmiş olsun hayırlı olsun ayrıca ders olsun

Konu Sahibi
gecmis olsun. bir daha zarar vermemen temennimle

Amin

- - - Eklendi - - -

Yazık olmuş o paraya. Dikkatli kullanmak lazım şu telefonları, pahalı cihazlar..

evet,Allah'tan yarısını arkadaşım karşıladı

- - - Eklendi - - -

Bende şuan aynı durumdayım Kasa değişiyor demişsin Benim kasa şuanda pırıl pırıl eski kasayı geri gönderiyorlarsa Benimkini yollasınlar satarım ben çiziksiz kasa daha

sen sıkıştırırsın adamları istersin

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun hayırlı olsun ayrıca ders olsun

aynen

Uruloki

Üye
Hele şükür bitti talip

Benim telefonun edeceği fiyatın 2 katı hatta 3 katı

Geçmiş olsun

500 tl almışlar mecbur güzel ilgilenecekler. Hayirli olsun

Mobilator

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun. Yeni parça hayırlı olsun

Yeniyi sök al ,eskiyi tak ,çok gözü açık bu tamircilerin

Konu Sahibi
Hele şükür bitti talip

evet bitti armor kılıf alacağım bir tane 2 ton basınca dayanıklı toz su falan geçirmiyor

- - - Eklendi - - -

Benim telefonun edeceği fiyatın 2 katı hatta 3 katı

Geçmiş olsun

Mercedes'in Parçası Pahalı Oluyor... gülü seviyorsak mecburen dikenine katlanıyoruz

- - - Eklendi - - -

500 tl almışlar mecbur güzel ilgilenecekler. Hayirli olsun

ilgilenmeyebilirlerdi de,internette bir sürü mağdur var

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun. Yeni parça hayırlı olsun

sağol,eski kapak acayip fail duruyor görmeniz lazım telefonun her yeri yepsyeni birtek kapak eski

- - - Eklendi - - -

Yeniyi sök al ,eskiyi tak ,çok gözü açık bu tamircilerin

anlamadım ?

Hayırlısı olsun kardeşim. Senin adına çok sevindim

ka_za

Üye
Hayırlı olsun kardeşim düşürdüğünü ilk duyunca benim cihazım gibi üzülmüstüm. Güle güle kullan

CasuS_87

Üye
geçmiş olsun kardeş .. güle güle kullan

mcnpl4

Üye
Geçmiş olsun sonunda kavuştun

Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar,İnşallah başka kimsenin başına gelmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...