Samsung Galaxy SIII Kullanıcılarını Büyük Bir Tehlike Mi Bekliyor ? :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII Kullanıcılarını Büyük Bir Tehlike Mi Bekliyor ? :(
arkadaşlar s3'ün 1 GB't ram kullanması Android 4.1.2 den sonraki güncellemeleri alması için sorun olabilir mi ?

neden derseniz : zaten 830 küsür MB ram var ve telefon bu ram'in 720 MB'tına kadarını boşta iken kullanabiliyor :evet: ve bu her güncellemede artıyor bilmem farkedebildiniz mi ? 4.0.4'te daha azdı :evet: samsung ram yetmediği için s3'ü bir köşeye savurabilir mi sizce ? veya ram'in yetmediği yerde ufak tefek swaplar yaparak yola devam ettirir mi dersiniz ?

bana sorarsanız samsung bir süre sonra s4'ü çıkartacak ve ram yetmediği gerekçesiyle bu telefonu güncellemelerden mahrum bırakacak :(

PriZm

PriZm

Üye
Ram hayli hayli yetiyor merak etme.

İstersen ayarlar uygulamalar çalışan uygulamalar bölümüne bir bak.O koyduğun resim Samsung görev yöneticisi ve lmk sisteminin aktif olduğu yer.

Send from my Legend Nokia 3310

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ram hayli hayli yetiyor merak etme.

İstersen ayarlar uygulamalar çalışan uygulamalar bölümüne bir bak.O resim koyduğun Samsung görev yöneticisi ve lmk sisteminin aktif olduğu yer.

resmi ben koymadım internetten buldum :evet: Ram şuanda yetiyor ben ilerisi için diyorum :(

PriZm

PriZm

Üye
resmi ben koymadım internetten buldum :evet: Ram şuanda yetiyor ben ilerisi için diyorum :(

En az 3 yıl için sorun yok.Desteği kesmesi TAMAMEN Samsungun satış politikası ile alakalı.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Yapacak bişey yok kardeş samsung desteği keserse biz destek vermek için başka telefon alcaz böylelikle destek alcaz :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Yapacak bişey yok kardeş samsung desteği keserse biz destek vermek için başka telefon alcaz böylelikle destek alcaz :D

desteği ram yetmiyor diye keserse bir daha samsung almam :evet: aha burayada yazıyorum :apple: adam gibi desteğini veriyor bakın 3GS'ye :evet:

- - - Eklendi - - -

En az 3 yıl için sorun yok.Desteği kesmesi TAMAMEN Samsungun satış politikası ile alakalı.

inşallah,olmadı s3'ü senin galaxy s gibi yaparız :ehe

tapatalk

tapatalk

Üye
Güncelleme garanti değil tabi nexus4 en az 2yil alicak sadece

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yaw amaaaan cyanogenmod varken ne gerek var

furkey

Üye
Öncelikle bir telefon üreticisi asla ama ASLA swap alanı kullanmaz :)

O ramin kullanımının artması kötü birşey değil androidin daha kapsamlı çalıştığının işareti yani güzel birşey bile denilebilir :) Ben bunun üzerine makale yazmıştım resmen ama maalesef forumun tozlu raflarında kaybolup gitti :( Ama o konuda endişe etmene gerek yok.

Samsung eğer vermezse kendisi vermez. Telefona suç atmaya çalışır tabii ki. Ama asıl sebebi kendisi uğraşmak istemediği içindir. Öyle bir durumda cyanogen mod yardımımıza koşar diye umuyorum :) Samsung kaynak kodlarımızı versin de güncelleme vermese de olur açıkçası :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
gerçi orasıda doğru :hmmm

blacktalon

blacktalon

Üye
androidin ram somurmesi buyuk bir sorun su ramla ios gibi calissa hic polemik cikmazdi simdiye kadar

TheMadness

TheMadness

Üye
Desteği kessin nolcak AOSP var :D

hasanistan

hasanistan

Üye
iyi güzel de 4.1.2 den sonra 4.2.1 gelir ama asla üzerinde çok uğraşılmaz örneğin galaxy nexus u ele alalım,
google öyle bir güncelleme yapmış ki tükettiği ram azıcık sistem kullanışlı ve kapsamlı
yani galaxy s3 e gelen güncelleme ne kadar yenilikçi olsa da üzerinde google mühendisleri kadar çalışmıyor samsung :evet:

doruk944

doruk944

Üye
iyi güzel de 4.1.2 den sonra 4.2.1 gelir ama asla üzerinde çok uğraşılmaz örneğin galaxy nexus u ele alalım,
google öyle bir güncelleme yapmış ki tükettiği ram azıcık sistem kullanışlı ve kapsamlı
yani galaxy s3 e gelen güncelleme ne kadar yenilikçi olsa da üzerinde google mühendisleri kadar çalışmıyor samsung :evet:

Aynı güncellemeyi samsunga ayarlıyorlar hatta dağada iyileştiriyolar tüm markaların kullandığı güncelleme google mühendislerinin yaptığı firimalar modlayıp telefonlara uyarlıyolar ;)

Türe

Türe

Üye
Benim en düşük 284 oldu :ehe

mertekin34

mertekin34

Üye
Chrome 56 mb'mi yuh! Ben de Gingerbread stock rom'a yükledim chrome'u :D

SilentOne

SilentOne

Üye
ramin yuksek olusunu takmıyın diyoruz lmk diye bir şey var sen gunde bir kaç kez rem temizliği yap yeter o ram temizliği symbian daydı

caglar b

caglar b

Üye
s3 güncellemelerden mahrum kalsa bile bi galaxy s kadar geliştirici destegi alacaktır. Ram androidin yeni sürümleri için yeterli ama 2 sene sonra çıkacak oyunlarda ne olur orası bilinmez

furkey

Üye
s3 güncellemelerden mahrum kalsa bile bi galaxy s kadar geliştirici destegi alacaktır. Ram androidin yeni sürümleri için yeterli ama 2 sene sonra çıkacak oyunlarda ne olur orası bilinmez

Galaxy s in geliştirici desteği driver larının bulunmuş olmasından kaynaklanıyor. S3 de samsung kendi eliyle dagitmadigi sürece zor bir iş bu. Aslında bana kalırsa kaynak kodlarını versin sonra hiç güncelleme çıkarmasın daha iyi...

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy s in geliştirici desteği driver larının bulunmuş olmasından kaynaklanıyor. S3 de samsung kendi eliyle dagitmadigi sürece zor bir iş bu. Aslında bana kalırsa kaynak kodlarını versin sonra hiç güncelleme çıkarmasın daha iyi...

Driver falan bulunmadıki.Ics ve üzeri için cm Galaxy S geliştiricisi pawitp tekrar baştan yazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt