Samsung Galaxy SIII 500 TL [Ekran Kırık] [Yurt Dışı Pasaport Kayıtlı]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII 500 TL [Ekran Kırık] [Yurt Dışı Pasaport Kayıtlı]
arkadaşlar ramazan ayından sonra aldığım samsung galaxy s3'ümü bu çarşamba günü yere düşürdüm ve ekranı kırıldı kontrol ettim telefonun ekranı hariç herşeyi sağlam fakat ekran çok pahalı olduğu için 500 TL'ye satıyorum ekran fiyatları ise 430 TL ile 590 TL arasında değişiyor serviste 590 TL eğer yaptırıpta kullanmak isteyen varsa telefonu satıyorum

2 temel sorun

arka kapakta soyulmalar var isterseniz değişirsiniz serviste 50 TL :oke:
ekran kırıldı boydan boya :evet: bunu yaptırırsınız sonra telefon çalışmaya devam eder...

yanında 32 GB Sandisk Class 10 SDHC hafıza kartını hediye ediyorum piyasada en ucuz 75 TL...

Düşüş Açısı :

arkadaşlar telefonun ekranı hariç her şeyi çalışmaktadır otg kablosu ile klavye bağladım ve annemin s3'üyle aynı komutları yaptım ve test ettim çalışmayan tek şey ekran...

fiyat olarak en son 500'e verebilirim :evet:

- - - Eklendi - - -

bütün aksesuarları tamamdır ve Almanya'dan alınmıştır ayrıca yanında size otg kablosunuda hediye göndereceğim !

kargo veya elden diye merak edenler

Zonguldak'a gelirlerse elden veririm ama diğer illere kargo ile gönderirim :evet:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

___kaptan___

___kaptan___

Üye
*Cihazın satışının elden mi yoksa kargo ile mi olacağını belirtiniz :ünlem:

+hayırlı satışlar :tebessüm: galiba ekran bulamadığınız için satıyorsunuz :kıskıs:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
*Cihazın satışının elden mi yoksa kargo ile mi olacağını belirtiniz :ünlem:

+hayırlı satışlar :tebessüm: galiba ekran bulamadığınız için satıyorsunuz :kıskıs:

yok be kardeş :) ekran pahalı geliyor telefonun yarısı öğrenciyiz sonuçta yani :evet: bu arada sende varya bu aralar bu bölümün adminiymiş gibi takılmaya başladın :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye

yok be kardeş :) ekran pahalı geliyor telefonun yarısı öğrenciyiz sonuçta yani :evet: bu arada sende varya bu aralar bu bölümün adminiymiş gibi takılmaya başladın :ehe

kargo veya elden diye merak edenler

Zonguldak'a gelirlerse elden veririm ama diğer illere kargo ile gönderirim :evet:

Öğrenci olunca biraz zor oluyor haklısın :( + bilgilendirme için :tşk: + hizmet ve yardımlaşma, ilan sahipleri ne kadar eksiksiz ilan yayınlarla o derece kısa bir sürede alıcı bulurlar bu anlamda eksiklerin giderilmesini tavsiye ediyoruz :tebessüm:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenci olunca biraz zor oluyor haklısın :( + bilgilendirme için :tşk: + hizmet ve yardımlaşma, ilan sahipleri ne kadar eksiksiz ilan yayınlarla o derece kısa bir sürede alıcı bulurlar bu anlamda eksiklerin giderilmesini tavsiye ediyoruz :tebessüm:

biliyorum :evet:,çok fazla ilgileniyorsun onu demek istedim :ehe

komando04

komando04

Üye
kardeşim Bi ara sağlam satıyordun şimdi kırılmış satıyosun hayırlısı olsun ama almak isteyen pek olmaz diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
___kaptan___

___kaptan___

Üye

biliyorum :evet:,çok fazla ilgileniyorsun onu demek istedim :ehe

anladım kardeş, yardımlaşmak, hataların eksiklerin giderilmesini bildirip kusursuz bir ortam oluşturmak peşindeyiz :) + eksiksiz ilanların oluşu hem alıcı hem satıcı için avantajlı olacaktır :oke:

- - - Eklendi - - -

kardeşim Bi ara sağlam satıyordun şimdi kırılmış satıyosun hayırlısı olsun ama almak isteyen pek olmaz diye düşünüyorum

Aynen öyle satıyor, ama talip kardeş cihazla çok uğraşıyor galiba + şuana dek E7'mi gece elipde uyuyup yataktan düşürmemin dışında ki halıya düşüyor ; hiç düşürmedim sinirden yere çarptığımı saymazsak :angry: :sirit:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
dokunmatik ekran mi iç ekran mi onu anlayamadım

hellthelast1

Üye
Nasıl becerdin ekranı parçalamayı :=)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

Software95

Talip ekranı değiştirmeyi düşünüyordun,satmakla daha iyi yapıyorsun.Hayırlı satışlar :) .Unutmadan hafıza kartını açıktan satarsan PM at alırım anlaşırsak :kıskıs:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

zorla satmıyoruz canım :evet:

- - - Eklendi - - -

Sağolsun bana çok yardımı oluyor.. Vardiyalı çalışıyoruz :kıskıs: Ben yoksam bilin ki yetki onda :cool

:ehe :oke:

- - - Eklendi - - -

Talip ekranı değiştirmeyi düşünüyordun,satmakla daha iyi yapıyorsun.Hayırlı satışlar :) .Unutmadan hafıza kartını açıktan satarsan PM at alırım anlaşırsak :kıskıs:

babama dedim babam şuan pek müsait değilim dedi ama müsait olunca ekranı kartla taksitle alırız dedi satma boşuna telefonu dedi
hafıza kartını telefonla gönderiyordum ama eğer istersen sana sandisk'i tavsiye ederim en iyisi o çünkü :evet: hem fiyatıda normal sayılır kingston,samsung,toshiba falan yanında hikaye araştırdım o yüzden konuşuyorum :evet:

Neticede arkadaşlar telefonu satmıyorum çünkü babam yaptırırız dedi :evet:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Talip 300 liraya ekrani degistiriyorlar servisde bi tanidik vasitasiyla ayak ustu telefon muhabbeti yaparken senin telefonun durumu geldi aklima sordum oyle gelisti olaylar :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Talip 300 liraya ekrani degistiriyorlar servisde bi tanidik vasitasiyla ayak ustu telefon muhabbeti yaparken senin telefonun durumu geldi aklima sordum oyle gelisti olaylar :)

hangi servis kardeşim bu ? telefon numarası varmı ? varsa 300 TL çok iyi olur yani

Why Always Me

Why Always Me

Üye

hangi servis kardeşim bu ? Telefon numarası varmı ? Varsa 300 tl çok iyi olur yani

samsung servisi kardesim istanbulda benim tanidik bir arkadas vasitasiyla ogrendim ucuz yapiyor eleman tanidik,bu aksam konusucam detayli bi sekilde yarin aksam haber veririm sana burdan kardesim

Software95

babama dedim babam şuan pek müsait değilim dedi ama müsait olunca ekranı kartla taksitle alırız dedi satma boşuna telefonu dedi
hafıza kartını telefonla gönderiyordum ama eğer istersen sana sandisk'i tavsiye ederim en iyisi o çünkü :evet: hem fiyatıda normal sayılır kingston,samsung,toshiba falan yanında hikaye araştırdım o yüzden konuşuyorum :evet:

[/QUOTE]

En iyisini yapmışsın :evet:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

samsung servisi kardesim istanbulda benim tanidik bir arkadas vasitasiyla ogrendim ucuz yapiyor eleman tanidik,bu aksam konusucam detayli bi sekilde yarin aksam haber veririm sana burdan kardesim

tamam kardeşim şimdiden çok sağol

- - - Eklendi - - -

En iyisini yapmışsın :evet:
[/QUOTE]

telefon sağlam zaten hani başka bozuk biyeride yok sıkıntı olmaz gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt