avcitalip
Üye
Samsung Galaxy SIII 500 TL [Ekran Kırık] [Yurt Dışı Pasaport Kayıtlı]
arkadaşlar ramazan ayından sonra aldığım samsung galaxy s3'ümü bu çarşamba günü yere düşürdüm ve ekranı kırıldı kontrol ettim telefonun ekranı hariç herşeyi sağlam fakat ekran çok pahalı olduğu için 500 TL'ye satıyorum ekran fiyatları ise 430 TL ile 590 TL arasında değişiyor serviste 590 TL eğer yaptırıpta kullanmak isteyen varsa telefonu satıyorum
2 temel sorun
arka kapakta soyulmalar var isterseniz değişirsiniz serviste 50 TL
ekran kırıldı boydan boya
bunu yaptırırsınız sonra telefon çalışmaya devam eder...
yanında 32 GB Sandisk Class 10 SDHC hafıza kartını hediye ediyorum piyasada en ucuz 75 TL...
Düşüş Açısı :
arkadaşlar telefonun ekranı hariç her şeyi çalışmaktadır otg kablosu ile klavye bağladım ve annemin s3'üyle aynı komutları yaptım ve test ettim çalışmayan tek şey ekran...
fiyat olarak en son 500'e verebilirim
- - - Eklendi - - -
bütün aksesuarları tamamdır ve Almanya'dan alınmıştır ayrıca yanında size otg kablosunuda hediye göndereceğim !
kargo veya elden diye merak edenler
Zonguldak'a gelirlerse elden veririm ama diğer illere kargo ile gönderirim
2 temel sorun
arka kapakta soyulmalar var isterseniz değişirsiniz serviste 50 TL

ekran kırıldı boydan boya
bunu yaptırırsınız sonra telefon çalışmaya devam eder...yanında 32 GB Sandisk Class 10 SDHC hafıza kartını hediye ediyorum piyasada en ucuz 75 TL...
Düşüş Açısı :
arkadaşlar telefonun ekranı hariç her şeyi çalışmaktadır otg kablosu ile klavye bağladım ve annemin s3'üyle aynı komutları yaptım ve test ettim çalışmayan tek şey ekran...
fiyat olarak en son 500'e verebilirim

- - - Eklendi - - -
bütün aksesuarları tamamdır ve Almanya'dan alınmıştır ayrıca yanında size otg kablosunuda hediye göndereceğim !
kargo veya elden diye merak edenler
Zonguldak'a gelirlerse elden veririm ama diğer illere kargo ile gönderirim

galiba ekran bulamadığınız için satıyorsunuz 
ekran pahalı geliyor telefonun yarısı öğrenciyiz sonuçta yani 
+ bilgilendirme için
+ hizmet ve yardımlaşma, ilan sahipleri ne kadar eksiksiz ilan yayınlarla o derece kısa bir sürede alıcı bulurlar bu anlamda eksiklerin giderilmesini tavsiye ediyoruz