tormentpc
Üye
Samsung Galaxy SII Jelly Bean ( 4.1.2 ) Güncellemesi Resimli Anlatım
Birkaç gün önce İspanya'da dağıtılmaya başlayan Jelly Bean güncellemesi Türkiye'mize henüz gelmedi. Ancak SamMobile'daki abilerimiz bize bir iyilik yapıp orijinal ROM'u her zamanki gibi sitelerinde paylaşmışlar. Ben de bundan nimetlenip telefonuma Android 4.1.2 sürümünü yükledim. Güncellemenin baya stabil olduğunu söyleyebilirim. SII'de ICS skandalından sonra gibi geldi diyebilirim. Ben lafı uzatmıyorum. Önce linkleri veriyorum sonra nasıl kurulacağını anlatıyorum.
Yükleme için ROM:
Odin3:
Odin'i kurup ROM'u indirdikten sonra yapılacaklar :
Telefonunuzu bilgisayara bağlamadan önce download moduna almalısınız. Download moduna almak için: Telefon kapalıyken Ses kısma tuşu+ orta tuş (home)+ kilit tuşuna basılı tutun. Önünüze gelen download ekranından sonra telefonu bilgisayara bağlayın. Sol tarafta ID:COM'un altındaki kutucuk sarı olduktan sonra START'a basın. Yükleme sonunda message bölümünde "pass" yazısı geldiğinde sıkıntı yok demektir.
Odin ayarları:
İşlemleri yapmadan önce tedbir amaçlı dosyalarınızı yedekleyin. Bende o konuda sıkıntı olmadı ama siz yine de yedekleyin. Dosyalar aynı şekilde kalıyor.
Hepinize Saygılar !!!! (Alıntı değildir. )
Yükleme için ROM:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(SamMobile'dan alıntıdır) Odin3:
Odin'i kurup ROM'u indirdikten sonra yapılacaklar :
Telefonunuzu bilgisayara bağlamadan önce download moduna almalısınız. Download moduna almak için: Telefon kapalıyken Ses kısma tuşu+ orta tuş (home)+ kilit tuşuna basılı tutun. Önünüze gelen download ekranından sonra telefonu bilgisayara bağlayın. Sol tarafta ID:COM'un altındaki kutucuk sarı olduktan sonra START'a basın. Yükleme sonunda message bölümünde "pass" yazısı geldiğinde sıkıntı yok demektir.
Odin ayarları:
İşlemleri yapmadan önce tedbir amaçlı dosyalarınızı yedekleyin. Bende o konuda sıkıntı olmadı ama siz yine de yedekleyin. Dosyalar aynı şekilde kalıyor.
Hepinize Saygılar !!!! (Alıntı değildir. )
ancak daha önce açılmıştır.